Το Honor 8X ανακοινώνεται σύντομα με 7,12” οθόνη και προηγμένο σύστημα ψύξης;

Το Honor 8X, Το Honor 8X ανακοινώνεται σύντομα με 7,12” οθόνη και προηγμένο σύστημα ψύξης;

Το Honor 8X σύμφωνα με το teaser poster που ανέβασε η εταιρεία στο Weibo ανακοινώνεται σύντομα. Το poster δεν αποκαλύπτει πολλά για τις προδιαγραφές του, εκτός ίσως από το προηγμένο σύστημα ψύξης που είδαμε και στο Honor Note 10.

Τουλάχιστον το εικαστικό στο πόστερ με τον πάγο σε κάτι τέτοιο μας παραπέμπει. Περισσότερα ωστόσο στοιχεία για την επερχόμενη συσκευή αποκαλύπτει η καταχώρηση στην TENAA με κωδικό μοντέλου ARE-AL00. Σύμφωνα λοιπόν με την αρχή πιστοποίησης έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή με μεγάλη οθόνη 7.12 ιντσών με notch και Full HD+ ανάλυση.

Επίσης, το επερχόμενο μοντέλο θα βασίζεται σε octa-core επεξεργαστή (πιθανότητα τον Kirin 710 SoC). Το σύστημα της διπλής κάμερας στο πίσω μέρος θα περιλαμβάνει φακούς 16 MP + 5 MP, ενώ η selfie κάμερα θα είναι ανάλυσης 8 MP.

Τέλος, εξαιτίας της τεράστιας οθόνης οι διαστάσεις αγγίζουν τα 177.57×86.24×8.13 χιλιοστά και το βάρος του Honor 8X τα 210 γραμμάρια. H μπαταρία του θα φτάνει σε χωρητικότητα τα 4900mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Είμαι φαν των μεγάλων οθονών λόγω δουλειάς , αλλά αυτό παραπαει…

Panos kostagiannis

Ξέρει κανείς κάνα τρόπο να μεγαλώσω τις παλάμες μου γιατί έτσι όπως πάνε τα κινητά θα πρέπει να γίνουμε γίγαντες για να τα κρατάμε?

Makis

Μην ανησυχείτε αμφότεροι, μίκρυναν τα bezels. Είναι σα να κρατάς τηλέφωνο 6.3″. Μεγάλο είναι; Αλίμονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.