To Honor Magic X κάνει την εμφάνισή του σε καινούρια διαρροή

, To Honor Magic X κάνει την εμφάνισή του σε καινούρια διαρροή

Το κινέζικο Weibo κάνει λόγο για το νέο foldable που ετοιμάζει η Honor, για το οποίο αποκαλύπτει και το όνομα Magic X. Η τεχνολογία του νέου foldable εκτιμάται ότι θα είναι παρόμοια με εκείνη του Huawei Mate X2.

To Honor Magic X, σύμφωνα με τις φήμες που εμφανίστηκαν online, θα έχει τεχνολογία στην οθόνη, όμοια με εκείνη που έχει δείξει και η Huawei για τα foldables που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς ως concept. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως και καμία από τις πληροφορίες δεν μπορεί να ξεπεράσει το επίπεδο των φημών, αλλά οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι θα υπάρχουν τεχνολογικά δάνεια στον εξοπλισμό μεταξύ του Mate X2 και του επερχόμενου Honor Magic X.

Το ερώτημα που παραμένει είναι εάν το νέο foldable θα διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ή σε επιλεγμένες αγορές. Οι πληροφορίες συνηγορούν ως προς την παγκόσμια κυκλοφορία του επερχόμενου μοντέλου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι δημιουργείται ένα έντονο πλαίσιο ανταγωνισμού στην κατηγορία των foldables, στην παγκόσμια αγορά.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.