Το Huawei Mate 10 Pro έρχεται Ευρώπη, όχι το Mate 10

Huawei Mate 10 Pro europe, Το Huawei Mate 10 Pro έρχεται Ευρώπη, όχι το Mate 10
Τα Huawei Mate 10 και Huawei Mate 10 Pro είναι εδώ και λίγη ώρα επίσημα. Η Huawei έχει κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των δυο μοντέλων, εκτός από το μέγεθος της οθόνης έχουμε κι άλλες βασικές διαφορές.

Huawei Mate 10 Pro europe, Το Huawei Mate 10 Pro έρχεται Ευρώπη, όχι το Mate 10

Η διαθεσιμότητα των Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 αναμένεται να ξεκινήσει στις πρώτες αγορές από μέσα Νοεμβρίου (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο με τις τιμές).

Ωστόσο, στην αγορά της Ευρώπης θα δούμε μόνο το Huawei Mate 10 Pro και όχι το Huawei Mate 10 (το οποίο όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει μόνο Ισπανία).

Η κύρια διαφορά μεταξύ Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 είναι η οθόνη, στο πρώτο βρίσκουμε 6 ίντσες 18:9 AMOLED με ανάλυση FHD+, ενώ στο δεύτερο οθόνη 5.9 ιντσών QHD με 16:9 aspect ratio. Επίσης, το ένα έχει πιστοποίηση IP67 για να αντέχει έως και 30 λεπτά κάτω από 1 μέτρο νερού, ενώ το άλλο αρκείται σε IP53. Το Pro έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη και έχει αφαιρεθεί η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, ενώ το Mate 10 έχει υποδοχή ακουστικών και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι στην μπροστινή πλευρά.

Huawei Mate 10 Pro europe, Το Huawei Mate 10 Pro έρχεται Ευρώπη, όχι το Mate 10

Τέλος, η τιμή του Mate 10 Pro είναι στα 800 ευρώ και το Mate 10 κοστίζει 700 ευρώ.

Huawei Mate 10 Pro europe, Το Huawei Mate 10 Pro έρχεται Ευρώπη, όχι το Mate 10

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Κρίμα να μην έρθει το Mate 10.

Ιωάννης jb

Έβαλε 2k την ώρα που οι Ιάπωνες έχουν εδώ και 2 χρόνια 4k….
Άρα από την και καλά τώρα.. φθηνή.. καλή.. χρυσή.. ποιοτική Χαβάη περιμένουμε 4k το 2020 και αν..
Πρώτο αδιάβροχο smartphone από τους φοβερούς χαβανεζους 4 χρόνια μετά το πρώτο xperia z, τη συσκευή ορόσημο που με τη σειρά έχουν αντιγράψει οι πάντες….
Type c παλαιού τύπου.. για τα υπερπλήρη Χαβάη..
Απουσία galileo..
Προσπαθούν όλοι να κάνουν κάμερες πολύ υψηλού επιπέδου, εντάξει καλά κάνουν αλλά για πόσο χαζούς έχουν τους καταναλωτές;; Πόσο καλύτερο αποτέλεσμα να σου δώσει ένας τέτοιος φακός;;
Οι διαφορές είναι ελάχιστες και αυτά που λένε όλοι ότι και καλά κάτι galaxy δε παίζονται σε κάτι χαμηλούς φωτισμούς είναι απλά τραγικά..
Επι του θέματος αυτές οι κάμερες πέρα από 2 θετικά όλα και όλα έχουν ένα τεράστιο αρνητικό..
Σου κάνουν την συσκευή άσχημη να το πω, κιτς να το πω, ότι να ναι να το πω.. Κάτι λίγο απολα αυτά νομίζω..

παπαροκας tiamat

ιωαννης συγκρινεις κινα με Ιαπωνία!??

Δημητρης

ο μονος λογος για να παρει κανεις αυτο το κινητο ειναι η καμερα!!! τιποτα αλλο απολυτως! παρτε μια rx100 3 για καμερα αμα ειναι και ενα απλο κινητο για τα υπολοιπα!

S. T.Rs

Αυτό που βλέπετε ότι όλοι αντιγράφουν τη Sony να το κοιτάξετε. Σε τι; Στον κιτς σχεδιασμό, στα κακογουστα ui στις χάλια κάμερες, στο δήθεν 4Κ που οπότε ήθελε ήταν 2Κ, στις πιο άγονες οθόνες η στις ανύπαρκτες πωλήσεις; Κι εμένα δε μου αρέσει τόσο αλλά η Κίνα είναι πια η μητρόπολη της τεχνολογιας. Όσο για τη Sony, αυτό που αξίζει, το παίρνει σε πωλήσεις.

Γιώργος Καπ.

Καλά Ioannis jb το ότι τα αναγάγεις όλα στη Sony είναι εντελώς τραγικό. Το ξέρεις ότι πριν από 4 χρόνια η χαβαη ήταν ένα τίποτα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει η Τρίτη παγκοσμίως σε πωλήσεις εταιρία; Εννοειται θα αντέγραφε τους άλλους αφού είναι από τις πιο πρόσφατες εταιρίες στο χώρο, τι περίμενες; Να βγάλει ένα κινητό με την οθόνη πίσω και την κεραία στη στρατόσφαιρα ξέρω γω απλά για να διαφοροποιηθεί επειδή το θες εσυ; Κι αν θες συγκρίσεις για πάμε να σε δω: αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα της Sony το ΧΖ1 κάνει 692 ζεστά και μετρητά ευρωπουλακια (skroutz) και το mate 10 pro που θα έρθει στην Ελλάδα θα κάνει αρχική τιμή 800. Και παίρνει κάποιος ένα πιο νέο κινητό με καλύτερη κάμερα / κάμερες , καλύτερη οθόνη , περισσότερη Ράμ, διπλάσια ρομ κι ας μην έχει sd είναι υπέρ αρκετή η μνήμη, εννοειται καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη μπαταρία, ir, πιο σύγχρονο σχεδιασμό με καλύτερο grip και κάνει υποχώρηση μόνο στην εντελώς, κατ εμε λάθος, αφαίρεση της θύρας των ακουστικών. Όλα αυτά με 100 ευρώ παραπάνω. Καληνύχτα σας. Δεν περιγράφω άλλο

bezilys

@S. T.Rs Οτι να ναι την Sony αντιγράφουν αφού ήταν πρώτη που έφερε αδιάβροχο smartphone με συνδιασμο premium υλικά γυαλί από πίσω όπου οι άλλοι είχαν κάτι πλαστηκουρες κοίτα Samsung μέχρι και το s6 πλαστικουρα… Τώρα κακόγουστο ui?τι να πω θα έχεις πρόβλημα λογικά εμένα μου φαίνεται πάντως από τα πιο ωραία χώρις υπερβολές που το κάνουν σαν κινητό για παιδάκια….. Και τέλος με την οθόνη όπου μόνο κάνα τρολ θα πέταγε τέτοια βλακεια 2K είναι μια άχρηστη ανάλυση και δεν την βαζη η Sony, 4K έχει εκεί που χρειάζεται δηλαδή εσύ τι ήθελες να έχει 4K και στο menu? Αλλά ακόμα και για σας που θέλετε σταθερά 4Κ άμα πας σε φόρουμ μπορείς να βρεις πως να το κάνεις να έχει 4K σε όλα!άγονες οθόνες που της είδες? Μόνο στις πολήσεις σύμφωνο λίγο αλλά αυτο δεν παίζει ρόλο πως είναι τα κινητά της Sony άλλα παίζει ρόλο το marketing που η Sony έχει μηδαμινό….

John

Δεν μας ενδιαφερει τι κανει η Sony του 1% πωλησεων , το αρθρο αφορα την Huawei που εχει αναγκασει τους Ιαπωνες να τρωνε την σκονη της σε ολους τους τομεις.

Ιωάννης jb

Τιαματ.. Γιατί;; κακό είναι να συγκρίνουμε;;
Εντάξει οι Ιάπωνες είναι μπροστά σχεδόν στα πάντα…
Αλλά υπάρχουν και οι πωλήσεις εκεί όπου οι Κινέζοι τα πηγαίνουν καλά…

bezilys

@John hater ξυδακι!

John

Χαχα βγαλανε και οι looser οπαδοι της ξοφλημενης Sony γλωσσα και βριζουν την Huawei. Δευτερης διαλογης ειναι πλεον η εταιρεια σας οχι μονο σε σχεση με Samsung και Apple αλλα ακομη κια σε σχεση με Xiaomi και Huawei. Ξυπνηστε ρε κακομοιρηδες.

bezilys

@John σε πιο παράλληλο σύμπαν βρίσκεσαι? Πάντως σε αυτό δεν βρίσκεσαι για να πυστευεις αυτά τα πράγματα που λες εκτός και αν τρολαρεις!

Ιωάννης jb

Περιθώριε αυτός είναι για τα πανηγύρια μη του δίνεις σημασία..

John

Ναι είμαι στο κανονικό σύμπαν του 99% που δεν γουστάρει τα προϊστορικά τηλέφωνα της πρώην εταιρείας Sony. Εσείς είσαστε στο παράλληλο σύμπαν του 1%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.