Το Huawei Mate 20 εμφανίστηκε με τον Kirin 980 στο AnTuTu

huawei mate 20 εμφανίστηκε antutu hisilicon kirin 980, Το Huawei Mate 20 εμφανίστηκε με τον Kirin 980 στο AnTuTu

Μετά την επίσημη παρουσίαση των Huawei P20 και Huawei P20 Pro η Huawei φαίνεται πως ετοιμάζει το διάδοχο του Mate 10, μιας και το Huawei Mate 20 εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του AnTuTu, με εντυπωσιακή απόδοση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό αλλά σημαντικότερο όλων το ότι η συσκευή “φοράει” τον HiSilicon Kirin 980 που θα στηρίζεται πιθανόν στην αρχιτεκτονική 7nm.

Το επόμενο βήμα της Huawei στους επεξεργαστές, όπως φαίνεται στη βάση δεδομένων του AnTuTu, θα βρίσκεται στο διάδοχο του Huawei Mate 10 που διαθέτει τον HiSilicon Kirin 970, όπως εξάλλου και τα Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20 και Huawei P20 Pro. Το νέο Huawei Mate 20 εμφανίστηκε στο AnTuTu με εντυπωσιακή απόδοση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό με 356.918 πόντους, ξεπερνώντας ακόμα και την επίδοση του Samsung Galaxy S9+ αλλά και του πρόσφατου Huawei P20 Pro.

Οι φήμες κάνουν λόγο πως ο HiSilicon Kirin 980 θα στηρίζεται στους πυρήνες Cortex-A75, θα διαθέτει ακόμα πιο ενισχυμένη GPU και θα είναι αρχιτεκτονικής 7nm συμβάλλοντας στην ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας της συσκευής. Τα στοιχεία είναι άκρως ενθαρρυντικά για το επόμενο βήμα στα Huawei Mate smartphone το οποίο πολύ πιθανόν να διαθέτει την τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro, ενώ αναμένουμε να δούμε τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει η Huawei σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό για το 2018.

huawei mate 20 εμφανίστηκε antutu hisilicon kirin 980, Το Huawei Mate 20 εμφανίστηκε με τον Kirin 980 στο AnTuTu

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

To παλιό τουμπανάκι LG G2 είχε γύρω στα 30 αν θυμαμαι καλά. OMG

Konviv Gamer

Η Huawei έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη! Πια σαμσουνγ και πια μήλα; 😂

Nickolas

Σχεδόν 100.000 παραπάνω από το S9? 100.000 περίπου είναι το σκορ που πιάνει το Honor 8 που έχω. Μιλάμε για τρελά νούμερα. Το θέμα είναι βέβαια οτι με εξαίρεση την κάμερα ένας απλός χρήστης σαν και εμένα δεν πρόκειται να δει και καμιά διαφορά στην καθημερινότητα, αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα τρέχουμε και εφαρμογές υπολογιστών στα κινητά.

Nick

Τρελά σκορ, αλλά όσο πάει έτσι θα είναι, εδώ το δικό μου Lenovo Z2plus του 2016 πιάνει 150.000. Εννοείται όμως ότι μετράει πάνω απ’όλα πώς έχουν γράψει τη rom και όντως πρέπει να μην πάει τόση επεξεργαστική ισχύ χαμένη σε facebook..

χρηστος

Αποκαλυφθηκε οτι ειναι fake στο twitter. Επιπλεον, αυτη την στιγμη οι επεξεργαστες της Huawei ειναι ακομα αρκετα πισω απο τον ανταγωνισμο, ητοι Qualcomm, Exynos & Apple, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει και τεραστιες διαφορες στην καθημερινη χρηση.

Geo pap

Ακόμα δεν βγηκε στην αγορά καλσ καλα το 10 ρε παιδιά,μπάστα λιγο.

Αλέξανδρος

@Geo pap: Η τεχνολογία πρέπει να πάει μπροστά. Χαίρομαι που το επόμενο κινητό μου θα έχει διπλάσια+ γκάζια από το προηγούμενο και όχι 10% πάνω (όπως γίνεται με τους επεξεργαστές υπολογιστών εδώ και χρόνια)

ΝΙΚΟΣ

Μαλ…ες . Πάλι Instagram stories & selfie με αυτιά σκύλου θα ασχολούνται όλοι. Τα τουμοπανιάζουν με cpu, ram ανεβάζουν συνεχώς τις τιμές και σιγά σιγά τα smartphones βαδίζουν προς την ίδια μοίρα με τα laptops και tablets (προσφάτως)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.