Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Το iPhone 15 Pro αποκαλύπτεται μέσα από νέα renders υψηλής ποιότητας που διέρρευσαν πρόσφατα, από την ίδια πηγή που μας πρόσφερε την πρώτη ματιά στο επερχόμενο κινητό της Apple. Η νέα σειρά iPhone 15 αναμενένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο που μας έρχεται, Ελλάδα ίσως τον Οκτώβριο.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Το iPhone 15 Pro θα έχει σασί από τιτάνιο με πιο στρογγυλεμένες άκρες ενώ το “εξόγκωμα” με τις κάμερες θα μεγαλώσει περισσότερο και θα είναι πιο παχύ. Λέγεται ότι το iPhone 15 Pro Max θα έχει επίσης μια μικρότερη προεξοχή κάμερας, η οποία φημολογείται ότι φιλοξενεί μια περισκοπική κάμερα ζουμ.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Παλαιότερες φήμες είχαν κάνει λόγο ότι οι κάμερες του iPhone 15 Pro θα διαθέτουν μια ολοκαίνουργια τεχνολογία αισθητήρων που θα συλλαμβάνει περισσότερο φως και θα μειώνει την υπερέκθεση ή την υποέκθεση αυτόματα.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 περιμένουμε να έχουν υποδοχή USB Type-C, όμως η ταχύτερη φόρτιση θα περιορίζεται στα καλώδια USB-C που θα είναι πιστοποιημένα από την Apple! Τα κουμπιά έντασης και σίγασης θα είναι αφής, όχι φυσικά.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Τα bezzel του iPhone 15 Pro θα έχουν πάχος μόλις 1,55 χλστ. σε όλες τις πλευρές και το γυαλί της οθόνης θα έχει μια ελαφριά καμπυλότητα.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Τα λεπτότερα πλαίσια θα κάνουν το iPhone 15 Pro ελαφρώς πιο στενό από τον προκάτοχό του, καθώς το μέγεθος της οθόνης θα παραμείνει το ίδιο.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2023

Μισό κινητό ακόμη σε πάχος η κάμερα στην πλάτη !!!

Με θήκη πας κατευθείαν – κυριολεκτικά – σε μέγεθος τούβλο….

Αλεξ

το ίδιο με το προηγούμενο , τι βαρετο

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πιστοί μου Καλό Μεγαλοβδόμαδο και εύχομαι η Ανάσταση να σας βρει με τις πλέον πρόσφατες κ HIGH END Versions των προϊόντων μας. Και να μην έχετε το προϊόν στα χέρια σας, θα έχετε το αποδεικτικό της προεξόφλησης!! MAGIC is COMING!
Πάμε γρήγορα : Εφόσον κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε πως το 15 είναι ίδιο με το 14 (Υφέρπει hating & looser alert αυτό!) η απάντηση μας είναι: Έχεις το 14 προ μαχ? Όχι? Τότε προχώρα σε αγορά και μετά μίλα!
Το έχεις? Μπράβο σου. Πάρε κ το 15 γιατί επανάληψη μητηρ μαθήσεως + κάτι ποντάκια σε αντούτου παραπάνω να σαι καβάλα στ άλογο με κάτι ρομποτάκηδες γκουγκλάκηδες.
ΤΙΤΑΝΙΟ!! Αλλά όχι όποιο τιτάνιο! Authorized by APPLE!
Rumor αποκλειστικά για εσάς πιστοί μου : Από το ίδιο εξωτικό υλικό θα ναι και τα AR GLASSES μας..
Δίνω τέμπο. Παρακαλώ τους αρθρογράφους για τα δέοντα ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.