Το LG V40 θα διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα, face unlock και notch;

lg v40 τριπλή κάμερα face unlock, Το LG V40 θα διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα, face unlock και notch;

Η LG δεν αρκείται στα δύο τελευταία μοντέλα της σειράς “V”, μιας και τα V30S ThinQ και τα V35 ThinQ εμφανίστηκαν μέσα στο 2018, με το LG V40 να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό ανάπτυξη και να ενσωματώνει χαρακτηριστικά που δεν έχουμε δει ως τώρα σε συσκευή της σειράς.

Το φημολογούμενο LG V40 πρόκειται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με τα προηγούμενα αφού οι φήμες αναφέρουν ότι στην πλάτη της συσκευής θα υπάρχουν τρεις κάμερες και δύο στο μπροστινό μέρος για τη λήψη βελτιωμένων selfie φωτογραφιών. Οι τρεις κάμερες θα αποτελούνται από μια τυπική κάμερα, μια ευρυγώνια και μια τρίτη που πιθανόν θα χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση λήψεων με μεγάλο zoom ή για να δίνει βελτιωμένο βάθος εστίασης.

Επίσης, το V40, σύμφωνα με την LG, θα διαθέτει OLED οθόνη, δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω face unlock μέσω τρισδιάστατης σάρωσης του προσώπου, στη λογική του Face ID του iPhone X αλλά και του Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως θα διαθέτει notch για να τοποθετηθούν τα απαραίτητα εξαρτήματα για να γίνει δυνατή η τρισδιάστατη ανάγνωση του προσώπου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

θα πρότεινα για οσους δεν θελουν να πετανε τα λεφτα τους, την αγορα μιας pocket φωτογραφικης μηχανης με μπαταριες ΑΑ ή ΑΑΑ και κοστος γυρω στα 100ευρω. Θα βγαζουν φωτογραφιες για τα επομενα 20 χρονια χωρις τα χαλια που βγαζουν τα smartphone.

Jim C.

@lneam κάνεις πολύ μεγάλο λάθος . Τα smartphone έχουν γίνει οι νέες ψηφιακές κάμερες. Και αυτές τις κάμερες που λες των 100€ είναι για κλάματα . Τα smartphone είναι πολύ καλύτερα από αυτές τις “trash” κάμερες .

lneam

Ολοι λενε, ακομα και οι κατασκευαστες smartphone, οτι οσο μεγαλυτερος ειναι o αισθητηρας τοσο περισσοτερο φως μπορει να περασει για καλυτερα αποτελεσματα στην φωτογραφια.

Οι φωτογραφικες μηχανες εχουν μεγαλους αισθητητες και μεγαλους φακους.

Οι κατασκευαστες smartphone, αφου οπως βλεπουμε “εφαγαν” τα μουτρα τους με μια καμερα, σημερα βαζουν πολλα module (καμερες) ωστε να πετυχουν καλυτερες φωτογραφιες.
Εαν παρουμε π.χ. 20 διαφορετικα μοντελα και τραβηξουμε την ιδια στιγμη το ιδιο θεμα, θα δουμε 20 διαφορετικες ποιοτητες αποτελεσματος. Ενα αποτελεσμα που ειναι αποτελεμα φωτογραφικης “βελτιωσης” με αλγοριθμο.

Χιλιες φορες να εχω μεγαλο αισθητηρα και να “παιξω” μονος μου με το photoshop. Οπως επισης και αυτος να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες στο σκοταδι, π.χ. σε γενεθlια μεσα στο σπιτι οταν κοβουμε μια τουρτα με μικρο φωτισμο. Εκει βοηθαει ο μεγαλος αισθητητας.

O καθενας ας επιλεξει οπως νομιζει καλυτερα την συσκευη του.

ghad21

Πολυ σημαντικο ρολο παιζει το διαφραγμα που στα ακριβα κινητα ειναι μεγαλο πλεον και επισης με το τρομερο software και με τους πανισχυρους επεξεργαστες κανουν παπαδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.