Το LG V40 ThinQ εμφανίζεται σε teaser video με πέντε κάμερες

Η LG θα παρουσιάσει το LG V40 ThinQ σε Νέα Υόρκη και Σεούλ στις 3 και 4 Οκτωβρίου αντίστοιχα και άλλο ένα video δείχνει όχι μόνο το σχεδιασμό αλλά και τις τρεις κάμερες στην πλάτη της συσκευής.

Το κύριο θέμα του teaser video της LG εστιάζει στις πέντε κάμερες του V40 ThinQ, με την τριπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής να αναμένεται να “κλέψει” την παράσταση στην επικείμενη παρουσίαση της εταιρείας, αλλά και στα χρώματα μπλε και μπορντώ, με το τελευταίο να φαίνεται πολύ καλαίσθητο. Το LG V40 ThinQ θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με αυτό το setup στην κάμερα, με τις φήμες να αναφέρουν πως θα αποτελείται από φακούς στα 12MP (f/1.5), 16MP (f/1.9) και 12MP(f/2.4), ενώ οι selfie κάμερες θα είναι εξοπλισμένες με φακούς στα 8MP και 5MP.

Τέλος, σχετικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οθόνη του V40 ThinQ θα είναι P-OLED στις 6.4 ίντσες με ανάλυση QHD+ και αναλογία οθόνης 19.5:9. Ο επεξεργαστής αναμένεται να είναι ο Snapdragon 845 με 6GB RAM και επιλογή μεταξύ σε 64GB και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Μένει να δούμε τι άλλο έχει ετοιμάσει η LG για την παρουσίαση του νέου μέλους της σειράς “V” καθώς και τι καινοτομίες θα περιλαμβάνει αλλά και πως θα σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.

lg v40 thinq teaser video πέντε κάμερες, Το LG V40 ThinQ εμφανίζεται σε teaser video με πέντε κάμερες

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τακης

Ας βαλει και 15 , αν δεν βγαλει κατι τουμπανο δεν προκειται να γινει τπτ. Να φτιαξει το ντιζαιν της , την οθονη , μια καλη μπαταρια. Κατα τα αλλα παντα μου αρεσε η καμερα της Lg που ειχε φυσικα χρωματα και καλη αναλυση , ενα καλο ηχειο θα ηταν ευπροσδεκτο , και μια καλυτερη σελφι ( στο g5 kai g6 ηταν οτι χειροτερο )

χρηστος

και η μπαταρια 3300. Μην τρελαθουμε..

JohnWave

Από τη στιγμή που έχει χαρακτηριστικά ναυαρχίδων περασμένου Απρίλη, πρέπει οπωσδήποτε να ξεχωρίσει στην κάμερα για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό που έχει ήδη αρκετά μειωμένες τιμές. Με βάση την εμπειρία που είχα με V30 φίλου, πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει το dynamic range μέρα και νύχτα, πρέπει να βελτιώσει πολύ το zoom και πρέπει να κάνει άλμα προόδου στις νυχτερινές. Μακάρι να τα κάνει.

giorgosgek

περασμενα χαρακτηριστικα, μικρη μπαταρια . Καμερες και 10 να βαλει, αν αλλα με μια την πατανε τι να λεει. Παντως θα γινει της κακομοιρας , ολα με 5 καμερες τα κοβω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.