Το livestream της Google για τα νέα Pixel 4 θα μεταδοθεί μέσω YouTube

Η Google επιβεβαίωσε ότι θα αποκαλύψει στις 15 Οκτωβρίου τα δύο νέα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL τα οποία θα φέρουν πίσω τον bezel στην πάνω μεριά. Τα δύο smartphone της Google έχουν αποκαλυφθεί πλήρως και το μόνο που έχει μείνει η επίσημη επιβεβαίωση του design και των χαρακτηριστικών.

Google Youtube, Το livestream της Google για τα νέα Pixel 4 θα μεταδοθεί μέσω YouTube

Το livestream της Google θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε από το Youtube στο επίσημα κανάλι Made by Google, στις 15 Οκτωβρίου στις 17:00 το απόγευμα.

Εμείς φυσικά μέχρι τότε θα σας κρατήσουμε ενήμερους για όλα τα νέα γύρω από την κυκλοφορία των δύο smartphone.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες εμφανίστηκε διαφήμιση στην Times Square η οποία αποκαλύπτει το χρώμα Coral το οποίο θα συνοδεύει τα πιο κλασσικά χρώματα άσπρο και μαύρο.

Όσον αφορά το display των δύο Pixel 4 και Pixel 4 XL αυτό λέγεται ότι θα έχει μέγεθος 5.7 και 6.3 ίντσες με ανάλυση 1080+ και 1440+ pixels αντίστοιχα, θα είναι τύπου OLED, ο ρυθμός ανανέωσης θα ανέρχεται στα 90Hz ενώ η πάνω μεριά αναμένεται να φιλοξενεί ένα κανονικό bezel σε όλο το πλάτος του στο οποίο θα κρύβονται οι αισθητήρες, το ηχείο, το Project Soli radar και η front facing κάμερα.

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Snapdragon 855 μαζί με 4, 6 ή 8GB μνήμης RAM ανάλογα με το μοντέλο καθώς και αποθηκευτικό χώρο ο οποίος θα ξεκινάει από τα 64GB και θα φτάνει έως τα 128GB.

Η κάμερα τώρα θα τοποθετηθεί στο τετράγωνο πλαίσιο της πλάτης και θα έχει διπλή ή τριπλή διάταξη. Η μπαταρία θα ανέρχεται στα 2.800mAh για το Pixel 4 ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 3.700mAh.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.