Το Mate X θα κυκλοφορήσει πριν από το Galaxy Fold;

Mate X, Το Mate X θα κυκλοφορήσει πριν από το Galaxy Fold;

Η Samsung ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό του Galaxy Fold μετά από τα προβλήματα που εμφάνισε η οθόνη τον Μάιο και σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, η διαφημιστική καμπάνια θα μπορούσε να ξεκινήσει σύντομα. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε ότι δεν υπάρχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Δύο πληροφορίες αντίθετες μεταξύ τους.

Το foldable smartphone της Huawei από την άλλη δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει ποτέ καθώς πήρε αναβολή η ημερομηνία κυκλοφορίας του μετά τα προβλήματα που παρουσίασε το Galaxy Fold. Στο event αποκάλυψης της Nova 5 σειράς, ο επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για το Mate X.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλέφωνο της Huawei δεν έχει συναντήσει κάποιο πρόβλημα αλλά καθυστερεί η κυκλοφορία του καθώς αναμένεται να λάβει 5G πιστοποίηση. Η καθυστέρηση ωστόσο ίσως οφείλεται και στον αποκλεισμό της Huawei από την Αμερική, καθώς της απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί τα Google Services.

Σήμερα, το smartphone με codename TAH-AN00, απέκτησε άδεια πρόσβασης στο δίκτυο από το κινεζικό Υπουργείο Πληροφοριακών Βιομηχανιών και έτσι ξεπεράστηκε το τελευταίο εμπόδιο κυκλοφορίας του Mate X.

Χθες, στον Λευκό Οίκο έγινε και η πρώτη συνάντηση της Huawei με την Αμερικάνικη Κυβέρνηση η οποία αποφάσισε να χαλαρώσει τον αποκλεισμό. Αυτό δημιουργεί ερωτήματα όπως αν η Huawei θα κυκλοφορήσει πριν από την Samsung το foldable smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Fold

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Fold

Galaxy S20 FE 5G και (OG) Galaxy Fold παίρνουν το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S22 της Samsung και έκτοτε φτάνει σε πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 5G: Αποκτά το Android 12 με ενημέρωση OneUI 4.0

Το firmware για το Galaxy Fold 5G είναι F907BXXU6GULB και φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung: Αναστέλλει την ενημέρωση One UI 4 για τα Z Fold3 και Z Flip 3

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν τη σταθερή ενημέρωση One UI 4  και έκτοτε έχουν αναφέρει σημαντικά σφάλματα και προβλήματα με τις συσκευές τους.