Το Nokia 3.4 περνάει από το GeekBench με Snapdragon 460

, Το Nokia 3.4 περνάει από το GeekBench με Snapdragon 460

Μπορεί η HMD Global να έλαβε πρόσφατα μία μεγάλη επένδυση από τις Qualcomm και Google για την κυκλοφορία των 5G συσκευών, όμως ο κατασκευαστής δεν έχει ξεχάσει τη low-end κατηγορία. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται και η επερχόμενη που πέρασε από το GeekBench, συνεχίζοντας τη χρήση ονομάτων της Marvel.

Το Nokia 3.4, με την κωδική ονομασία DoctorStrange, έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, χρονισμένο στα 1.8GHz. Το SoC συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM, με τη συσκευή να πετυχαίνει 252 πόντους στο Single-Core test και 1.259 πόντους στο Multi-Core test. Ο λόγος που γνωρίζουμε ότι θα φοράει τον Snapdragon 460 είναι επειδή έχει το ίδιο score με το Vivo Y20, το οποίο ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα εξοπλίζεται με το εν λόγω SoC.

, Το Nokia 3.4 περνάει από το GeekBench με Snapdragon 460

Η HMD Global αναμένεται να ανακοινώσει αρκετές νέες συσκευές Nokia στην έκθεση IFA 2020. Μαζί με το 3.4, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινωθεί και το οικονομικό 2.4 με επεξεργαστή Helio P22, ενώ περιμένουμε και τις προτάσεις της μεσαίας κατηγορίας, με τα Nokia 6.3 και 7.3, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα δούμε και τη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.