Smartphones

Το Nokia 3.4 περνάει από το GeekBench με Snapdragon 460

Μπορεί η HMD Global να έλαβε πρόσφατα μία μεγάλη επένδυση από τις Qualcomm και Google για την κυκλοφορία των 5G συσκευών, όμως ο κατασκευαστής δεν έχει ξεχάσει τη low-end κατηγορία. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται και η επερχόμενη που πέρασε από το GeekBench, συνεχίζοντας τη χρήση ονομάτων της Marvel.

Το Nokia 3.4, με την κωδική ονομασία DoctorStrange, έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, χρονισμένο στα 1.8GHz. Το SoC συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM, με τη συσκευή να πετυχαίνει 252 πόντους στο Single-Core test και 1.259 πόντους στο Multi-Core test. Ο λόγος που γνωρίζουμε ότι θα φοράει τον Snapdragon 460 είναι επειδή έχει το ίδιο score με το Vivo Y20, το οποίο ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα εξοπλίζεται με το εν λόγω SoC.

Η HMD Global αναμένεται να ανακοινώσει αρκετές νέες συσκευές Nokia στην έκθεση IFA 2020. Μαζί με το 3.4, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινωθεί και το οικονομικό 2.4 με επεξεργαστή Helio P22, ενώ περιμένουμε και τις προτάσεις της μεσαίας κατηγορίας, με τα Nokia 6.3 και 7.3, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα δούμε και τη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.