Το Nokia 7.1 Plus με οθόνη 6.18″, επιλογή 4GB/6GB RAM, διπλή κάμερα και μπαταρία 3400mAh στην TENAA

nokia 7.1 plus αποκάλυψη τεχνικά χαρακτηριστικά tenaa, Το Nokia 7.1 Plus με οθόνη 6.18″,  επιλογή 4GB/6GB RAM, διπλή κάμερα και μπαταρία 3400mAh στην TENAA

Το Nokia 7.1 Plus αναμένεται να είναι η νέα mid-range συσκευή της HMD Global η οποία μετά από press render και real-life φωτογραφίες, εμφανίστηκε στην TENAA αποκαλύπτοντας τα περισσότερα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Το Nokia 7.1 Plus έχει τον κωδικό TA-1131 και η καταχώρησή του στην Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA αποκάλυψε τα περισσότερα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα οποία δείχνουν πως θα ανήκει στα smartphone της mid-range κατηγορίας, χωρις να σημαίνει πως δε θα είναι μια αξιόλογη συσκευή.

Η συσκευή εμφανίζεται να έχει οθόνη στις 6.18 ίντσες με ανάλυση 2246×1080 pixel, μια ανάλυση που διαμορφώνεται έτσι λόγω του notch στην οθόνη, σύμφωνα με όσα δείχνει το press render που έχει διαρρεύσει. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz και αν και δεν αναφέρεται το όνομά του, είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για τον Snapdragon 710.

Όσον αφορά τη RAM και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, θα υπάρχουν επιλογές για 4GB RAM και 64GB χώρου αποθήκευσης αλλά και 6GB με 128GB, ενώ για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασής του με τη χρήση καρτών microSD με χωρητικότητα που φτάνει τα 400GB.

Η μπαταρία του Nokia 7.1 Plus, το οποίο είναι μέρος του προγράμματος Android One, δείχνει να έχει χωρητικότητα 3400mAh, ενώ αναφορικά με το το λειτουργικό σύστημα αυτό φαίνεται πως είναι το Android 8.1.0 Oreo. Επιπλέον, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται τοποθετημένος στην πλάτη της συσκευής και κάτω από τη διπλή κάμερα η οποία διαθέτει φακούς στα 13MP και 12MP, με τη selfie κάμερα να είναι εφοδιασμένη με φακό στα 20MP.

nokia 7.1 plus αποκάλυψη τεχνικά χαρακτηριστικά tenaa, Το Nokia 7.1 Plus με οθόνη 6.18″,  επιλογή 4GB/6GB RAM, διπλή κάμερα και μπαταρία 3400mAh στην TENAA

nokia 7.1 plus αποκάλυψη τεχνικά χαρακτηριστικά tenaa, Το Nokia 7.1 Plus με οθόνη 6.18″,  επιλογή 4GB/6GB RAM, διπλή κάμερα και μπαταρία 3400mAh στην TENAA

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos ®

Φάουλ και το notch αλλά πολύ περισσότερο η μείωση χωρητικότητας της μπαταρίας σε σχέση με το 7+ (3400mAh έναντι 3800 του 7+). Και φυσικά η εγκατάλειψη του πιο ανθεκτικού υλικού στην πλάτη που είχε το πρώτο 7άρι, για χάρη του ψευτο-premium γυαλιού.
Κατά τα άλλα πολύ όμορφη συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.