Το Nokia 9 PureView με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος απέκτησε Bluetooth πιστοποίηση;

Nokia 9 PureView πέντε κάμερες πίσω μέρος απέκτησε Bluetooth πιστοποίηση, Το Nokia 9 PureView με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος απέκτησε Bluetooth πιστοποίηση;
Είναι αλήθεια πως έχουμε δει αρκετά renders σχετικά με το Nokia που έχει πέντε κάμερες στο πίσω μέρος, με την πιθανή ονομασία Nokia 9 PureView, το οποίο απέκτησε Bluetooth πιστοποίηση, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως πλησιάζει η επίσημη κυκλοφορία του.
Η μυστηριώδης συσκευή εμφανίστηκε στη σελίδα για τη Bluetooth πιστοποίηση και μπορεί η κυκλοφορία του smartphone με τις πέντε κάμερες να είναι πιο κοντά από ποτέ. Αν ρίξουμε μια ματιά στην πιστοποίηση που έλαβαν τρία διαφορετικά μοντέλα με κωδικούς TA-1082, TA-1087 και TA-1094, θα διαπιστώσουμε πως τουλάχιστον ο τελευταίος κωδικός αντιστοιχεί στο μοντέλο που απεικονίζει η φωτογραφία της πραγματικής συσκευής, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα γνωρίζουμε σύντομα το αν τελικά αυτό το smartphone θα έχει αυτό το σχεδιασμό στο πίσω μέρος και αν θα είναι το πρώτο με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος.
Οι φήμες θέλουν το setup των καμερών να αποτελείται από ένα φακό στα 24MP, φακό υψηλού zoom, ευρυγώνιο φακό στα 16MP, φακός macro, ασπρόμαυρος φακός, υπέρυθρος/laser αισθητήρας για τα αντικείμενα σε απόσταση και LED flash. Αναφορικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή φημολογείται πως θα διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση Quad HD+, αναλογία οθόνης 18:9 χωρίς notch, επεξεργαστή Snapdragon 845, 8 GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 4150mAh.
Τέλος, αναφορές θέλουν την HMD Global να παρουσιάζει το Nokia 9 PureView σε μια από τις CES 2019 ή MWC 2019, κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε σε επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.
Nokia 9 PureView πέντε κάμερες πίσω μέρος απέκτησε Bluetooth πιστοποίηση, Το Nokia 9 PureView με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος απέκτησε Bluetooth πιστοποίηση;
Nokia 9 PureView πέντε κάμερες πίσω μέρος απέκτησε Bluetooth πιστοποίηση, Το Nokia 9 PureView με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος απέκτησε Bluetooth πιστοποίηση;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baiosss

Καθρεφτακια για ιθαγενεις. Η ιστορια του Κολομβου επαναλαμβανεται, μονο που συμβαινει σε παγκοσμιο επιπεδο πια.

Blats

Αν είχε τον 855 θα ήταν πολύ δυνατή συσκευή!!!

Σιμος

Αν δε βάλει 855 θα πάει άπατο… Βασικό σε ναυαρχίδα να χει κ το τελευταίο τσιπ σετ και άριστη κάμερα. Έχω το nokia 8… Αν δε βάλουν τον 855 ,δεν είμαι σίγουρος αν θα το πάρω .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.