Το Nokia 9 PureView με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος αποκαλύπτεται στα τέλη Ιανουαρίου 2019;

Nokia 9 PureView πέντε κάμερες αποκαλύπτεται τέλη Ιανουαρίου 2019, Το Nokia 9 PureView με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος αποκαλύπτεται στα τέλη Ιανουαρίου 2019;
Το Nokia 9 PureView μπορεί να είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphone αυτήν την περίοδο μιας και οι πέντε κάμερες που φημολογείται πως διαθέτει στο πίσω μέρος, έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών καταναλωτών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί σύντομα.
Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από τη Ρωσία, το Nokia 9 PureView με τον ιδιόμορφο σχεδιασμό των πέντε καμερών στο πίσω μέρος, θα αποκαλυφθεί στα τέλη Ιανουαρίου 2019, με την HMD Global να ετοιμάζει εκπλήξεις μιας και οι πέντε κάμερες δε θα είναι το μόνο χαρακτηριστικό που θα “κλέψει” την παράσταση, εντείνοντας την περιέργεια όλων σχετικά με το τι θα δούμε στην παρουσίαση της συσκευής.
Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του Nokia 9 PureView, οι κάμερες θα αποτελούνται από ένα φακό στα 24MP, φακό υψηλού zoom, ευρυγώνιο φακό στα 16MP, φακός macro, ασπρόμαυρος φακός, υπέρυθρος/laser αισθητήρας για τα αντικείμενα σε απόσταση και LED flash. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή φημολογείται πως θα διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση Quad HD+, αναλογία οθόνης 18:9 χωρίς notch, επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 4150mAh.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gregorio

Sorry αν γίνομαι κουραστικός αλλά το έχω ξανά πει, κανένα κινητό δεν μπορεί να γίνει φωτογραφική μηχανή, όσους φακούς και να βάλουν επάνω στο κινητό στο τέλος πάντα ακόμα και μια απλή φωτογραφική μηχανή των 50€-100€-150€ θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες και το κινητό θα είναι ένα απλά ένα έκτρωμα από την πλευρά της πλάτης, είδαμε και το Samsung με τις 4 κάμερες που ουσιαστικά αν και πωλείται ως ένα κινητό που το ατού του είναι οι πολλές κάμερες εντούτοις το φωτογραφικό αποτέλεσμα είναι μέτριο και στο τέλος πάλι καταλήγουμε με το αν θες να βγάζεις καλές φωτογραφίες τράβα και πάρε μία φωτογραφική μηχανή ή μια DSLR να βγάζεις πραγματικά καλές φωτογραφίες και πάρε ένα κινητό απλά όμορφο να χαίρεσαι να το κρατάς και όχι να το κρύβεις γιατί από τις πολλές τρύπες στην πλάτη δεν βλέπεται.

Nickolas

@Gregorio
Μου φαίνεται λιγάκι τα παραλές, οι φωτογραφικές μηχανές των 50-100 με το ζόρι τραβάνε βίντεο HD ούτε καν FullHD, όσο για την ποιότητα των φωτογραφιών είναι άστα να πάνε, για τις άλλες 100-150 κάτι γίνεται, αλλά τα καλά κινητά έχουν σίγουρα καλύτερες επιδόσεις.
Για τις DSLR ναι εννοείται συμφωνώ κι εγώ, αλλά έτσι κι αλλιώς το κινητό θα το πάρεις για το σύνολο των δυνατοτήτων του και αν έχει και καλές φωτογραφικές επιδόσεις ακόμη καλύτερα.
Το συγκεκριμένο αν έχει αυτή την εμφάνιση δε με χαλάει, ίσα ίσα είναι πολύ ωραίο που δεν έχει και notch, τώρα τι ψάρια πιάνει σα φωτογραφικό κινητό θα το δούμε όταν κυκλοφορήσει.

Blats

Μην με πείτε Νοκιακια αλλά εμένα μου αρέσει!!θυμίζει λίγο ΝΟΚΙΑ Lumia 1020
Θα το προτιμούσα βέβαια με τον 855!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.