Το Nova 4 με οθόνη a la Infinity-O στα χέρια του brand ambassador της Huawei στην Κίνα;

Nova 4 οθόνη Infinity-O brand ambassador Huawei Κίνα, Το Nova 4 με οθόνη a la Infinity-O στα χέρια του brand ambassador της Huawei στην Κίνα;

Ίσως είμαστε πιο κοντά από όσο νομίζουμε στο smartphone της Huawei με την τρύπα στην οθόνη για τη selfie. Δεν πέρασαν πολλές ώρες μετά το poster της Huawei για τον αντίπαλο της Infinity-O Display και εμφανίστηκε το Nova 4 στα χέρια του brand ambassador της εταιρείας στην Κίνα με αυτού του είδους την οθόνη.

Η Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει smartphone με τη selfie τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη, το οποίο πιθανόν να είναι το Nova 4, που εμφανίστηκε στα χέρια του brand ambassador της Huawei για τα Nova smartphone στην Κίνα, Jackson Yee, σε γιορτή που διοργανώθηκε για τα γενέθλια του τραγουδιστή και μέλους του pop συγκροτήματος TFBoys.

Η γιορτή για τα γενέθλια των δεκαοκτώ χρόνων του brand ambassador έκρυβε και μια έκπληξη μιας και στα χέρια του εμφανίστηκε ένα smartphone με οθόνη σαν την Infinity-O που παρουσιάστηκε από τη Samsung, με τη selfie κάμερα να είναι τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη η οποία δεν είχε notch.

Οι φωτογραφίες που επικεντρώθηκαν στην οθόνη της συσκευής, η οποία βρίσκεται μέσα σε θήκη για ευνόητους λόγους, δείχνουν μόνο τη μπροστινή πλευρά, με τη selfie κάμερα να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τη γραμμή των εικονιδίων ειδοποίησης, σήματος και στάθμης μπαταρίας και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι λιγότερο ενοχλητική από το notch που πολλοί καταναλωτές δε συμπαθούν.

Μένει να δούμε το πότε θα έχουμε κάποια επίσημη παρουσίαση από τη Huawei σχετικά με αυτό το νέο είδος οθόνης σε smartphone, με τις ενδείξεις να κάνουν λόγο πως αυτό θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο, σε μια προσπάθεια της Huawei να προλάβει τη Samsung η οποία ετοιμάζεται τα δικά της smartphone με την Infinity-O Display.

Nova 4 οθόνη Infinity-O brand ambassador Huawei Κίνα, Το Nova 4 με οθόνη a la Infinity-O στα χέρια του brand ambassador της Huawei στην Κίνα;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Νοτς a la iPhone
Τρουπα a la infinity o (samsung)
Χαχαχα
Δε βρέχει , σας φτύνουν

Stathis

3 Κάμερες στα Samsung αλα huawei… όχι αυτό killer ξέχασα, πάει για την Samsung οπότε εκεί το κρύβουμε… δεν βρέχει απλά η ανοησίες πέφτουν βροχή σε κάθε θέμα.

Flagship killer

4 κάμερες έχει πλέον η samsung σε mid συσκευή… άστο…

John Real

Πρώτα έκανε στην άκρη η Apple για να περάσει η Huawei , τώρα θα κάνει στην άκρη και η Samsung γιατί οι Κινέζοι δεν αστειευονται.
To ποίος έβαλε πρώτος notch (ήταν η Sharp και όχι η Apple) και τρύπα στην οθόνη (είναι η Huawei ή η Samsung) δεν έχει καμία σημασία.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Περί αντιγραφής το ανάγνωσμα…
Οι έξυπνοι αντιγράφουν και πάνε ένα βήμα παραπέρα, οι βλάκες αντιγράφουν χωρίς να ξέρουν τι αντέγραψαν… Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα ‘ναι…
Pop up camera vivo
Slider σε smartphone oppo find X.
Slider οθόνη mi mix 3, honor magic 2.
Πρώτο 5G smartphone πειραματικό ZTE gigabit.
Πρώτη μικρή οθόνη στην πλάτη meizu.
Πρώτο smartphone με δεύτερη οθόνη smartisan, nubia x
Πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε κεραμική πλάτη xiaomi.
Πρώτη περιστρεφόμενη κάμερα oppo.
Πρώτη εταιρεία με αρθρωτό smartphone ZTE AXON M.
Πρώτη εταιρεία με 3 κάμερες huawei.
Πρώτο smartphone με τέρας μπαταρία oukitel…
Πρώτη εταιρεία με iris scanner samsung.
Πρώτη εταιρεία με face id Apple.
κλπ, κλπ, κλπ…
** Αν κάπου κάνω λάθος, παρακαλώ να με διορθώσετε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.