Το OnePlus 6T εμφανίστηκε στην EEC και παρουσιάζεται τον Οκτώβριο;

oneplus 6t εμφάνιση φορέας πιστοποίησης eec, Το OnePlus 6T εμφανίστηκε στην EEC και παρουσιάζεται τον Οκτώβριο;

Μπορεί το OnePlus 6 να εμφανίστηκε στην αγορά πριν από τρεις μήνες, αλλά αυτό δεν πτοεί την OnePlus από το να ετοιμάσει το OnePlus 6T, μιας και η συσκευή εμφανίστηκε στο φορέα πιστοποίησης EEC.

Οι “T” εκδόσεις των OnePlus smartphone παρουσιάζονται συνήθως το Νοέμβριο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το OnePlus 6T θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο σε τιμή που είναι πιστή στην πολιτική της εταιρείας με τις συσκευές της μέχρι και σήμερα. Η συγκεκριμένη συσκευή πέρασε από το φορέα πιστοποίησης EEC (Eurasian Economic Commission), κάτι που δηλώνει πως δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης έτσι ώστε να είναι έτοιμη να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο.

Το έγγραφο από την EEC αναφέρει ξεκάθαρα πως το μοντέλο που εμφανίστηκε είναι της OnePlus και έχει κωδικό A6013, κάτι το οποίο δείχνει πως η συσκευή αυτή αφορά το μοντέλο 6T. Αυτό πιστεύεται πως ισχύει γιατί ενώ το OnePlus 5 είχε κωδικό συσκευής A5000, το 5T μοντέλο είχε κωδικό Α5010, και ενώ το OnePlus 6 είχε κωδικό A6000 για τις αγορές της Ασίας, Ινδίας και Κίνας και A6003 για αυτές της Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής, ο κωδικός A6013 αναφέρεται στο OnePlus 6T για τις αγορές αυτές, την ώρα που ο κωδικός για τις Ασιατικές αγορές πιθανόν να είναι ο A6010.

Τέλος, δεν είναι μόνο το ότι το OnePlus 6T αναμένεται να εμφανιστεί τον Οκτώβριο, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που smartphone της OnePlus πωλείται μέσω παρόχου κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α, με την T-Mobile να είναι αποκλειστικός προμηθευτής της συσκευής για όσους δεν επιθυμούν να το προμηθευτούν απευθείας από τη σελίδα της OnePlus.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.