Το OnePlus 6T βγάζει πιο ποιοτικές φωτογραφίες από το OnePlus 6 σύμφωνα με το DxOMark

OnePlus 6T πιο ποιοτικές φωτογραφίες OnePlus 6 DxOMark, Το OnePlus 6T βγάζει πιο ποιοτικές φωτογραφίες από το OnePlus 6 σύμφωνα με το DxOMark
Το OnePlus 6T πέρασε από το DxOMark για να δοκιμάσει τις φωτογραφικές του δυνατότητες, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως ειναι καλύτερο από το OnePlus 6 και ισοδύναμο με το Google Pixel 2.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών του DxOMark αναφορικά με τις φωτογραφικές ικανότητες του OnePlus 6T, τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά τόσο στις φωτογραφίες όσο και στην καταγραφή video. Στη συνολική βαθμολογία, το OnePlus 6T έφτασε τους 98 βαθμούς φέρνοντάς το στη δέκατη θέση, ισοβαθμώντας με το Google Pixel 2 ενώ ταυτόχρονα ξεπέρασε το OnePlus 6 το οποίο έχει πετύχει 96 βαθμούς.
Όσον αφορά τις επιμέρους βαθμολογίες, το OnePlus 6T πέτυχε 101 βαθμούς στη λήψη φωτογραφιών, λόγω του πολύ καλού autofocus, του πολύ καλού δυναμικού εύρους, των καλών λεπτομερειών και της καλής ποιότητας bokeh στις portrait φωτογραφήσεις. Επιπλέον, το DxOMark τονίζει πως ειδικά στον τομέα του δυναμικού εύρους (dynamic range) και των πιο λεπτομερών φωτογραφιών, παρουσιάζεται βελτίωση σε σύγκριση με το OnePlus 6.
Τα σημεία στα οποία το OnePlus 6T δεν ικανοποιεί είναι το υψηλό επίπεδο θορύβου και halo λόγω του HDR εφέ, ενώ η δεύτερη zoom κάμερα δεν είναι στα επίπεδα άλλων συσκευών που έχουν και αυτά δεύτερη κάμερα, η οποία στο OnePlus 6T δεν έχει 2x οπτικό zoom. Στον τομέα των video οι εντυπώσεις είναι καλές μιας και η κάμερα έχει πολύ αξιόπιστο και γρήγορο autofocus, πολύ καλό dynamic range και χρώματα, με τη σταθεροποίηση της εικόνας να είναι και αυτή αποτελεσματική.
OnePlus 6T πιο ποιοτικές φωτογραφίες OnePlus 6 DxOMark, Το OnePlus 6T βγάζει πιο ποιοτικές φωτογραφίες από το OnePlus 6 σύμφωνα με το DxOMark
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιωργοςMclaren

δηλαδη το one plus 6 εχει καλυτερη καμερα απο το note 8, και το iphone 8 plus, μας δουλευουν νομιζω…ακυρο το τεστ

Christz

Αναμενόμενα καλύτερο το 6t. Το παράξενο θα ήταν να ήταν χειρότερη!
Εμένα παντός μου κάνει εντύπωση που το mi8 έχει καλύτερη κάμερα από την OnePlus!
Υ.γ.
ΓιωργοςMclaren
Ότι δεν σας αρέσει το βγάζετε άκυρο… Η μήπως χρηματιζει και μια μικρή εταίρια σαν την OnePlus τις έρευνες;;;
Η πλάκα είναι πως παίρνεις OnePlus στο 1/3 των χρημάτων από άλλες ναυαρχίδες και έχει την ίδια καλή κάμερα με note και apple προ εξαμήνου…

Con

@Christz….. συμφωνώ επί της αρχής μαζί.. λίγο άκυρο το 1/3 της τιμής που αναφέρεις όμως… πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που η OnePlus κατασκεύαζε flagship killers…. δυστυχώς ακολουθεί το trend της εποχής (τιμολογιακα). Αν αναφέρεσαι σε προτάσεις τύπου poco f1… τότε ναι, συμφωνώ (πραγματικά 1/3). Φυσικά κ αποδοκίμασα την ανακοίνωση του CEO (στο oneplus.net/forums)…ότι μελλοντικά, κάποια OnePlus 5G συσκευή θα κοστίζει έως κ 300$ περισσότερα!!!!

ΓιωργοςMclaren

παρε τα 3 κινητα και βγαλε 1 φωτο στο καθενα…και θα καταλαβεις πόσο ακυρο ειναι το τεστ.

Mp

Το dxomark οτι να ναι λεει μην το πολυ πιστευεται.αν ειναι δυνατον να βγαζει καλυτερο το iphone xr απο το s9 plus μιας και τα κατεχω ας το πω ετσι και τα δυο χανει πολυ το xr.

JohnWave

Μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβει όλος ο κόσμος την αναξιοπιστία του dxomark στη βαθμολογία καμερών κινητών. Aπό την άλλη βέβαια σκέφτομαι ότι λογικά αυτός που ψάχνεται πολύ με το θέμα “κάμερα κινητού”, δεν θα στηριχθεί στο τι σκορ βγάζει ένα site αλλά θα πάρει λογικά πληροφόρηση από πολλές πηγές για να βγάλει σωστό συμπέρασμα.
Ξαναγράφω την άποψή μου έχοντας αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο σε συγκριτικά :
Μέχρι σήμερα λοιπόν:
Καλύτερες κάμερες για λήψεις ημέρας στο αυτόματο : Google pixel 2XL,3XL και ακολουθούν τα Galaxy S8/S9/Note8/9 και iphone 8/X/XS Max
Kαλύτερες κάμερες για νυχτερινές λήψεις : P20 Pro, Mate 20 Pro, ακολουθούν τα Pixel 2XL,3XL και στη συνέχεια τα Galaxy S8/S9 και τα Νote 8/9
Kαλύτερες κάμερες για λήψεις ημέρας με zoom : P20 Pro, Mate 20 Pro.
Kαλύτερη κάμερα για zoom με φως ημέρας :P20 Pro, Mate 20 Pro
Όσοι δεν είστε φανατικοί, ξέρετε ότι έτσι έχει η κατάσταση ως σήμερα. Όσοι είστε φανατικοί με κάποια εταιρία, γράψτε φυσικά ότι η λατρεμένη σας εταιρία έχει πάντα τη ναυαρχίδα με την καλύτερη κάμερα σε όλους τους τομείς.

Dime8214

Το iPhone Xr έχει ίδια ακριβώς κάμερα με τα s/sMax..Οπότε πως βγάζει λιγότερη βαθμολογία;;Εκτός κι αν στα s/sMax συγκαταλέγεται στο άθροισμα των πόντων και η 2η κάμερα αλλά λίγο άκυρο και παραπλανητικό το σκορ μιας και μιλάμε καθαρά για αξιόλογηση της ποιότητας των λήψεων κι όχι της χρηστικότητας του πακέτου καμερών που διαθέτει η κάθε συσκευή..Πάντως και τo s9+ έχει ίδια κάμερα στα χαρτιά με το Note9 αλλά οντως το Νote βγάζει καλύτερα καθώς τα είχα και τα δύο..Αλλά η apple δε διαθέτει διαφορετικά software καμερών για το Χr από ότι στα s/sMax.Ειναι ίδιες ακριβώς οι κάμερες..Από εκεί καταλαβαίνεις ότι κάτι δε πάει καλά με τις βαθμολογίες τους..Επίσης έχω χρησιμοποιήσει το Μi8 το οποίο όντως έχει απροσδόκητα πολύ καλές κάμερες..Αλλά στο σύνολό τους δεν είναι καλύτερες από του Note8 καθώς είχα κι αυτό την ίδια περίοδο που χρησιμοποιούσα και το Mi8..Δε ξέρω σε κάποια πράγματα τα λένε σωστά και όπως τα περιμένεις και σε κάποια μας κοροϊδεύουν

chris

και πιο ποιοτικες απο το…..Νote 9 με τιυς 103 βαθμους, καθως το OP6T υπερεχει σε ολα τα χαρακτηριστικα, πλην του ζουμ και του μποκε που δεν εχουν σημασια σε σχεση με την ποιοτητα της φωτογραφιας της ιδιας.

Gusvos

@christz η one plus (oppo) δεν είναι καθόλου μικρή εταιρεία, απεναντίας θεωρείται κολοσσός και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα παγκοσμίως χρόνια τώρα…

Christz

Con
Ναι η one plus ανεβάζει κάποια δεκάδες $ το κόστος της από χρονιά σε χρονιά! Το ίδιο όμως δεν κάνουν οι άλλες εταιρείες; Για να πάρεις ναυαρχίδα πλέων θέλεις 1000+€ και apple το έχει πάει αλλού θέλοντας σε κάποια μοντέλα τής πάνω από 1500€. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα για την αδερφή μου το OnePlus 6 αγοράσμενο από Banggood στα 335€ χωρίς τελώνιο (μπορώ να σου στείλω site) .
Οπότε ναι η OnePlus ακόμη έχει το 1/3 των χρημάτων από άλλες ναυαρχίδες

Chris

@Dime8214
Είναι προφανές.
Χάνει μόνο σε bokeh & zoom εξαιτίας της ελλειψης διπλής κάμερας.
Όλη η υπολοιπη βαθμολογία είναι ίδια

Dime8214

@Chris
Όχι δεν είναι ίδια σε όλα τα υπόλοιπα η βαθμολογία..Ρίξε μια ματιά..Όσον αφορά η υπέροχη στη βαθμολογία του 6t σε exposure/autofocus και κάποια άλλα σε σχέση με το Note9 πολύ απλά αυτό από μόνο του δείχνει ότι σίγουρα κάτι δε πάει καλά με τους τύπους που δίνουν τους βαθμούς..Το Note9 το έχω και το 6t η κοπέλα μου..Είμαι πολύ απαιτητικός με τις φώτο και έχω να πω πως ειδικά στο πως ενεργεί το hdr στο Note9 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το 6t..Και το hdr συντελεί στο 80% για να είναι καλό το exposure..Η έκθεση δηλαδή για να μιλάμε κι ελληνικά..Γενικά πολύ καλύτερη κάμερα στο σύνολο της του Νote9 και η βαθμολογία του 6t πραγματικά μόνο γέλια μου προκαλεί

chris

@Dime8214
Ναι, ελαχιστες οι παρεκκλίσεις .
Οπως και να εχει η συγκομιδη των βαθμων του xs max προερχεται απο bokeh & zoom :
35&35 εμαμτι 59&60

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.