Το Oppo F11 Pro μας δείχνει features του επερχόμενου OnePlus 7;

OnePlus 7, Το Oppo F11 Pro μας δείχνει features του επερχόμενου OnePlus 7;

OnePlus 7, Το Oppo F11 Pro μας δείχνει features του επερχόμενου OnePlus 7;

Oppo και OnePlus είναι δύο εταιρείες που μοιάζουν μεταξύ τους και πολλές φορές feature που βλέπουμε σε smartphone της Oppo, εμφανίζεται και σε επόμενο μοντέλο της OnePlus. Την προηγούμενη βδομάδα, renders του επερχόμενου OnePlus 7 αποκάλυψαν πως θα διαθέτει pop-up camera κάνοντας αρκετούς να δυσανασχετήσουν.

Ας δούμε όμως αρχικά το F11 Pro που ανακοίνωσε πρόσφατα η Oppo, ένα smartphone χωρίς notch και pop-up μπροστινή κάμερα. Το smartphone διαθέτει 6.5-ιντσών LCD display ανάλυσης 1080 x 2340 με aspect ratio 19.5:9. Το notch μένει στο παρελθόν και το νέο smartphone διαθέτει 90.9% screen-to-body ratio χάρη στην pop-up κάμερα των 16MP η οποία σύμφωνα με την Oppo μπορεί να ανοιγοκλείνει 100 φορές την μέρα για 6 χρόνια. Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου συναντάμε διπλή διάταξη καμερών με την κύρια να φτάνει τα 48MP ενώ η δευτερεύουσα τα 5MP.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4000mAh και χάρη στην Flash Charge 3.0 τεχνολογία θα φορτίζει 20 λεπτά γρηγορότερα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. 6GB μνήμης RAM και 64/128GB αποθηκευτικού χώρου εξοπλίζουν το τηλέφωνο ενώ πίσω και κάτω από την κάμερα μπορεί να βρεθεί ένας fingerprint scanner.

Ας γυρίσουμε όμως λίγο πίσω στον χρόνο.  Όταν κυκλοφόρησε το OnePlus 6 τον Μάιο το notch στο πάνω μέρος της οθόνης ήταν παρόμοιο με αυτό του iPhone X. Τρεις μήνες αργότερα η Oppo κυκλοφόρησε το Oppo F9 με notch τύπου σταγόνας και ακολούθησε το OnePlus 6T με ίδιο notch τον Νοέμβριο.

Άραγε το νέο τηλέφωνο της Oppo μας προδίδει μερικές από λειτουργίες που θα έχει το OnePlus 7; Εσείς τι πιστεύετε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.