Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Το Pixel 3, Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Ύστερα από συνεχείς αναφορές στο διαδίκτυο για το Google Pixel 3 XL ήρθε η ώρα του μικρότερου «αδερφού» να κάνει την εμφάνισή του. Live φωτογραφίες αλλά και screenshots από το Pixel 3 διέρρευσαν στο δίκτυο Reddit αποκαλύπτοντας πλήρως τη notchless συσκευή.

Το Pixel 3 που μοιάζει αρκετά στον προκάτοχό του έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών χωρίς notch (σε αντίθεση με το Pixel 3 XL) και dual selfie κάμερα. Σύμφωνα με τα screenshots, η οθόνη έχει Full HD+ ανάλυση, 18:9 aspect ratio, πυκνότητα 440 dpi και υποστήριξη HDR. Όσο για τη διπλή κάμερα έχουμε δύο φακούς 8 MP με το διάφραγμα να ξεκινάει από f/1.8.

Το Pixel 3, Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Η πλάτη κατά το μεγαλύτερο μέρος είναι καλυμμένη με αλουμίνιο, όπου εκεί φιλοξενείται και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, εκτός από το σημείο που εδρεύει η μονή κύρια κάμερα και το flash όπου έχουμε γυαλί. Σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή η κύρια κάμερα στην πλάτη της συσκευής να είναι στα 12.2MP. Όσο για τη χωρητικότητα της μπαταρία του σύμφωνα με το screenshot υπολογίζεται γύρω στα 3000mAh.

Ο leakster δεν παραχώρησε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο από προηγούμενες διαφορές υπολογίζουμε ότι το Pixel smartphone θα παρουσιαστεί με το Snapdragon 845 SoC της Qualcomm και 4 GB RAM.

Το Pixel 3 αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα από την Google μαζί με το Pixel 3 XL με επικρατέστερη ημερομηνία την 9η Οκτωβρίου.

Το Pixel 3, Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Το Pixel 3, Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.