Το Pixel 7 Pro δεν θα φέρει στην Ελλάδα η Vodafone [αποκλειστικό]

Pixel 7 Pro Vodafone, Το Pixel 7 Pro δεν θα φέρει στην Ελλάδα η Vodafone [αποκλειστικό]

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούστηκε έντονα ότι ίσως τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα από τη Vodafone. Αφορμή για αυτές τις φήμες στάθηκε δελτίο τύπου της Vodafone Αγγλίας πριν από ένα μήνα στο οποίο γινόταν αναφορά ότι ο όμιλος Vodafone σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των Pixel smartphone και wearabales σε ακόμα περισσότερες αγορές το 2023. Έτσι κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι η Ελλάδα ίσως να είναι μια από αυτές τις αγορές.

Σήμερα λοιπόν, το Techblog επιβεβαιώνει επίσημα ότι η Vodafone Ελλάδας δεν θα φέρει τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro μέσα στο τρέχον έτος. Σε επικοινωνία μας με την εταιρεία μάθαμε ότι μοντέλα Pixel θα κυκλοφορήσουν από τη Vodafone στην Ελλάδα αλλά το της πρόγραμμα κάνει λόγο για το 2024.

Αυτό σημαίνει ότι φέτος στη χώρα μας, από “δυσεύρετα” κινητά θα μείνουμε μόνο με τη χαρά που μας έφερε η κυκλοφορία του OnePlus 11 5G από τον Κωτσόβολο. Σημαίνει επίσης ότι την επόμενη χρονιά η Vodafone Ελλάδας θα φέρει Pixel αλλά λογικά θα είναι τα επόμενα μοντέλα, Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Το ξέρουμε, σας αρέσει πολύ το Pixel 7 Pro και θα θέλατε να το δείτε σαν επιλογή σε κάποιο από τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Δείτε το review του, αν τυχόν το έχετε χάσει.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Όσοι διαθέτουν google pixel 7 , σημαίνει ότι απο το 2024 θα έχουν και 5g αν με το καλό τα φέρει η vodafone στην ελλάδα ή θα είναι μόνο για τα google pixel 8 . Και άν δεν ανήκουμε στην εταιρεία vodafone μας επηρεάζει κάπου?

Θάνος Τασοπουλος

καλησπέρα σήμερα εκανα το update του Δεκεμβρίου και έχω 5G κανονικά!!!
pixel 7 pro

Last edited 3 μήνες πριν by Θάνος Τασοπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.