Το πρώτο 5G smartphone της Google ίσως αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα

Google 5G smartphone, Το πρώτο 5G smartphone της Google ίσως αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα

Την επόμενη βδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, η Google θα αποκαλύψει τα δύο νέα Pixel 4 και Pixel 4 XL. Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, η Google σε αυτό το event θα αποκαλύψει το πρώτο της 5G smartphone εκτός από τις κλασσικές 4G εκδόσεις. Όπως προδίδει μία αναφορά η Google θα φέρει ένα 5G smartphone πριν από άλλες μεγάλες εταιρείες όπως η Apple, η Microsoft και άλλες.

Σύμφωνα με την πηγή, η Google ξεκίνησε την δοκιμαστική παραγωγή του πρώτου της 5G smartphone στην Κίνα. Ωστόσο, η διαμάχη μεταξύ Κίνας και Αμερικής θα αναγκάσει τον Αμερικανικό κολοσσό να μεταφέρει την παραγωγή εκτός Κίνας για να γλιτώσει τους φόρους. Πιθανόν, η παραγωγή να γίνει σε ένα Βιετναμέζικο εργοστάσιο το οποίο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το smartphone αυτό αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την άνοιξη του νέου έτους, δεν γνωρίζουμε όμως αν αυτό το 5G smartphone θα είναι κάποιο από τα Pixel 4 ή κάποια άλλη ειδική έκδοση με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Τέλος, το smartphone λέγεται ότι θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855 παρόλο που η Qualcomm θα αποκαλύψει προς το τέλος του χρόνου τον νέο Snapdragon 865.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.