Το πρώτο 8K video με επεξεργασία από τον Snapdragon 865

Το νέο high-end flagship SoC της Qualcomm που ακούει στο όνομα Snapdragon 865, αναμένεται να ενσωματωθεί σε όλα τα flagship smartphone των εταιρειών και θα κάνει ντεμπούτο με την οικογένεια Samsung Galaxy S20 η οποία θα παρουσιαστεί την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στο San Francisco. Σήμερα, η Qualcomm δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, το πρώτο 8K video το οποίο έχει επεξεργαστεί από τον Snapdragon 865.

Το Spectra 480 ISP βρίσκεται ενσωματωμένο στον Snapdragon 865 και έχει την ικανότητα να επεξεργαστεί 2 gigapixels ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, θεωρητικά μπορεί να υποστηρίξει φωτογραφίες έως 200MP και ταυτόχρονα καταγραφή βίντεο 4K HDR.

, Το πρώτο 8K video με επεξεργασία από τον Snapdragon 865

Τα smartphone με τον Snapdragon 865 μπορούν να καταγράψουν φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας και θα ενσωματώνουν νέα εντυπωσιακά features όπως 8K video capture. Δείτε το τοπίο της Αριζόνα σε 8K στα 33-megapixels.

Η καταγραφή του βίντεο έγινε με την χρήση ενός “prototype smartphone” το οποίο ενσωματώνει τον Snapdragon 865 και τον Sony IMX586 των 48MP. Το βίντεο που έχει ανέβει στο YouTube έχει θόρυβο και δεν γνωρίζουμε αν για αυτό ευθύνεται η πλατφόρμα της Google ή το hardware με το οποίο τραβήχτηκε. Επιπλέον, το βίντεο έχει καταγραφεί τον Νοέμβριο πράγμα που σημαίνει ότι ίσως έχει βελτιωθεί η ποιότητα της εικόνας έως τώρα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Ως εκεί καλά είμαστε πιστεύω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.