Αυτό είναι το πρώτο βίντεο με την κάμερα του Huawei P30 Pro;

Huawei P30 Pro, Αυτό είναι το πρώτο βίντεο με την κάμερα του Huawei P30 Pro;

Ο Youtuber, “Parker Wallbeck” ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος χρησιμοποίησε ένα ακυκλοφόρητο smartphone για την δημιουργία του βίντεο το οποίο περιλαμβάνει πλάνα αλλά και φωτογραφίες και όλα συνηγορούν ότι πρόκειται για teaser που αφορά το επερχόμενο camera phone “Huawei P30 Pro“.

Ο Wallbeck στο βίντεο του αναφέρεται αρκετές φορές στην τεχνολογία του zoom που διαθέτει το ακυκλοφόρητο smartphone που χρησιμοποιεί. Αν στηριχτούμε σε αυτήν την πληροφορία και στην φήμη που υπάρχει για ύπαρξη periscope κάμερας τότε μάλλον το smartphone στα χέρια του YouTuber είναι το P30 Pro.

Προς το τέλος του βίντεο παρουσιάζονται φωτογραφίες τραβηγμένες με το ακυκλοφόρητο smartphone και βλέπουμε την ικανότητα της κάμερας στο zoom αλλά και στις νυχτερινές λήψεις.

Η σειρά P30 της Huawei είναι ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα αυτήν την στιγμή στο διαδίκτυο. Νωρίτερα σήμερα αποκαλύφθηκε η τιμή καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του P30 Pro.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά P30 της Huawei θα αποκαλυφθεί στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι. Το Techblog είναι προσκεκλημένο από την Huawei και θα βρίσκεται στην παρουσίαση του smartphone.

Huawei P30 Pro, Αυτό είναι το πρώτο βίντεο με την κάμερα του Huawei P30 Pro;

Huawei P30 Pro, Αυτό είναι το πρώτο βίντεο με την κάμερα του Huawei P30 Pro;

Huawei P30 Pro, Αυτό είναι το πρώτο βίντεο με την κάμερα του Huawei P30 Pro;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκο

Το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει μια DSLR κάμερα, κλασική Ηuawei

giorgosgek

δεν νομιζω τακη….

Darth

αν και huawei εχω τακι, μεχρι τωρα αυτο εκανε με dsl παντα εβαζε διαφημιστικά δείγματα

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Mε τοση διαφήμιση εχει δημιουργησει hype! Εχει παρα πολλα αρνητικά σαν συσκευή αλλα ουτε το Samsung ειναι τέλειο οποτε θα πολεμησουν επι ίσοις όροις

Πάντως αν το σαπακι λογω της lg οθονης mate pro εκανε 10 εκατομμύρια πωλησεις στο εξαμηνο, αυτο που θαναι απροβληματιστο λογω samsung panel θα κανει 30 εκατομμύρια στο εξαμηνο, οσα περιπου εκανε και η samsung με το s9. Πλεον ειναι ισαξια μεγεθη και λογικο αφου την huawei την διοικεί η ιδια η Κίνα

alelo

Εγω βλέπω καποια πλάνα πολύ καλής ποιότητας και καποια ποιο χαμηλής. οπότε μια μίξη από dslr και p30 μου κάνει το βίντεο. Δεν το έχει με το software , εύχομαι στο p30 να φτάσει την google.

giorgosgek

ευχομαι στη google να φτασει το p30 . Φαινεται οτι δεν εχει και τοσο καλη ποιοτητα , ειδικα οταν ζουμαρει , νιωθεις ακομα και το kick in του software. Ψευτικο δεν ειναι , επεξεργασμενο ναι , ισως ακομα κι ως προς την σταθεροποιηση. Ας μη βγαζουμε συμπερασματα , καλυτερα να περιμενουμε να βγει. Θα πω για αλλη μια φορα , οσο κι αν κραζουν τη huawei , οσο ψευτικες κι αν ειναι η φωτο που βαζει η huawei , το κινητο θα εχει παλι καμεραρα λογικα και “ισως” την καλυτερη απ’ολα με διαφορα….παλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.