Το rollable smartphone της LG έρχεται το Μάρτιο του 2021

LG, Το rollable smartphone της LG έρχεται το Μάρτιο του 2021

Φαίνεται πως η LG ετοιμάζεται ήδη για ένα δυναμικό ξεκίνημα του 2021, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει το rollable smartphone της στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες της κορεάτικης ιστοσελίδας The Elec, η εταιρεία θα παρουσιάσει το B Project της τον επερχόμενο Μάρτιο.

Μάλιστα, πριν γίνει αυτή η παρουσίαση η LG αναμένεται να κυκλοφορήσει αρκετά γρήγορα τη ναυαρχίδα της για το 2021, η οποία προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία Rainbow. Το νέο flagship αναμένεται να ακολουθήσει τη σχεδιαστική γραμμή του Velvet με flagship χαρακτηριστικά και όχι high mid-range, όπως έγινε με το αρχικό μοντέλο. Το επόμενο όμως smartphone της πειραματικής σειράς Explorer θα έρθει με συρόμενη οθόνη, κάτι που ίσως δούμε για πρώτη φορά σε smartphone.

LG, Το rollable smartphone της LG έρχεται το Μάρτιο του 2021

Βέβαια, μη ξεχνάμε ότι η σειρά Explorer αποτελεί την πιο “ριψοκίνδυνη” σειρά της LG, με την πρώτη κυκλοφορία της να είναι το LG Wing. Η εταιρεία μας προετοίμασε στην ανακοίνωση του Wing για το rollable smartphone της, αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε να το δούμε τόσο σύντομα, πόσο μάλλον όταν ακόμα κανένας άλλος κατασκευαστής δεν έχει καταφέρει να ενσωματώσει την εν λόγω τεχνολογία σε κάποια συσκευή του.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.