Το Samsung Galaxy Note 9 σε τεστ ανθεκτικότητας

Το Samsung Galaxy Note 9 παρουσιάστηκε επίσημα στις 9 Αυγούστου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διατεθεί στις αγορές μεταξύ των οποίων και η χώρα μας. Ας δούμε όμως πώς τα πήγε η κορυφαία ναυαρχίδα στο τεστ ανθεκτικότητας.

O κατά κόσμoν Zack Nelson η αλλιώς ο YouTuber JerryRigEverything πήρε ξανά στα χέρια του τα «κατάλληλα» εργαλεία και υπέβαλε το Galaxy Note 9 στα γνωστά βασανιστήρια του με σκοπό να ανακαλύψει τα «όρια» της δημοφιλούς συσκευής.

Όπως θα δούμε η Gorilla Glass οθόνη και το μεταλλικό περίβλημα του ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά στις εκδορές των αιχμηρών εργαλείων, ενώ τα εξωτερικά πλήκτρα παρ’ όλο που αφαιρέθηκαν με περίσσια ευκολία όταν επανατοποθετήθηκαν στη θέση τους λειτουργούσαν ακόμη. Το ίδιο ισχύει και για το γυάλινο πίσω panel, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το καταγδαρμένο fingerprint scanner στο πίσω μέρος λειτουργούσε κανονικά!

Από τη λύσσα του JerryRig δεν γλίτωσε ούτε το highlight της νέας συσκευής που δεν είναι άλλο από το Bluetooth S Pen, το οποίο δεν άντεξε στο τεστ λυγίσματος όντας από πλαστικό υλικό.

Όσον αφορά στο κάψιμο της οθόνης του Note 9 για αρκετά δευτερόλεπτα παρατηρούμε ότι μετά από ελάχιστο χρόνο τα pixels επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Τέλος, στο τεστ λυγίσματος η κορεάτικη ναυαρχίδα δε λυγίζει από καμία πλευρά δείχνοντας την ποιότητα κατασκευής της.

Αν χορτάσατε από JerryRig δείτε το ελληνικό unboxing video του Galaxy Note 9 από το TechblogTV.

Note 9, Το Samsung Galaxy Note 9 σε τεστ ανθεκτικότητας

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

το μονο τρωτο της sasmung και η αχχιλειος φτερνα που τρωει το βελλος το note ειναι οτι δεν το εξοπλισε με το νεο ανθεκτικοτερο gorilla 6 οπως εκανε με το νεο smartwatch της!

και καπου αυτο ειναι λογικο απο τη μερια του κατασκευαστη να μη θελει αφθαρτα μερη…αφου βγαζει τρελο κερδος απο τις σπασμενες ή ραγισμενες οθονες…

VasiliS7edge

Tiamat όσο πιο αθραυστο είναι το γιαλί φίδι ποιο ευάλωτο στις μικρογρατζουνιες. Το S9 μου έχει μπόλικες από δαυτες.

Νικος

Καλησπέρα να ρωτήσω…. τι διαθέσιμη λυση για τζαμακι χωρίς να ξεκολλάει ή το touch να ειναι καλο σε edge οθονη υπάρχει…Ευχαριστώ

Makis

Τα ίδια βαρετά τεστ, ειδικά οθονών που χαράζονται κάπου εκεί στο 6-7, και τα βάζεις στην τσέπη με ούτε χαρτομάντηλο και γεμίζουν γρατσουνιές. Άσε τα τεστ πτώσεων. Τι κάνει ο κόσμος για να βγάλει λεφτά από το youtube….

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

οτι λες επιβεβαιώνω επι 1000 μακη.

Makis

Ευχαριστώ φίλε

Βασιλης

Δεν είναι καθόλου βαρετά…είναι πραγματικά,έχω note 8 ένα χρόνο τώρα χωρίς προστασία και δεν έχει πάθει το παραμικρό!!Μην λέμε ότι μας συμφέρει…η μόνη συσκευή που δεν έχει κολλήσει καμία φορά…Και πιστέψτε με έχουν περάσει πάμπολλες από τα χέρια μου και όλες κορυφαίες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.