Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και ξεπακετάρουμε το Samsung Galaxy Note 9 λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του και στην Ελλάδα με τιμή 1049 ευρώ που πρώτοι μάθατε εδώ στο Techblog. Το Note 9 κυκλοφορεί στις 24 Αυγούστου και πάμε να πάρουμε όλοι μαζί μια πρώτη γεύση από το νέο τούμπανο της Samsung.

Update: Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό hands-on video review

To Samsung Galaxy Note 9 έρχεται με οθόνη αφής 6.4 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση Quad+ HD, επεξεργαστή Exynos 9810, 6GB μνήμη RAM και 128GB ενσωματωμένης μνήμης (1049 ευρώ) – υπάρχει και έκδοση με 8GB RAM και 512GB ROM αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Το Note 9 έρχεται με dual camera 12MP + 12MP με οπτικό ζουμ 2x και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), selfie camera 8MP, πενάκι S Pen με εξελιγμένες λειτουργίες, αναγνώστη προσώπου, ίριδας και δαχτυλικών αποτυπωμάτων, σταρεοφωνικά ηχεία AKG και μπαταρία με χωρητικότητα 4000mAh.

Δείτε το βίντεο με το unboxing και κάντε υπομονή για το επικό hands-on video τις επόμενες ημέρες.

Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video techblog.gr, Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video

Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video techblog.gr, Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video

Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video techblog.gr, Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video

Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video techblog.gr, Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peat kalos

Γενικότερα η τεχνολογία έχει ακριβύνει πολύ. Καλές συσκευές υπερτιμημένες.
Όλα όμως έχουν την τιμή τους, και οι κατασκευαστές έχουν ξεπεράσει το όριο με την τιμολόγηση
κάποιον προϊόντων . Δοκιμάζουν την δυνατότητα της αγοράς και όποιοι αρχικά τσιμπήσουν>
Οταν αρχίσει το προϊόν να μένει στα ράφια όσοι δεν βιαστούν θα επωφεληθούν.

π.κ.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

κοιταξτε σε ολα μα ολα τα δρώμενα στην βιομηχανία των τηλεφώνων την βασικη επιρροή στις αποφάσεις τους ασκει η apple.
σε μια μερα ο κοσμος γέμισε notch. παλιότερα είχε γεμίσει επεξεργαστές 64bit και fingerprint παλι εξαιτίας της.επισης βρωμισε η αγορά χρυσα κινητα οταν αποφάσισε να τα υιοθετησει η apple στα iPhone
.και η αδιαβροχοποιηση εγινε must ΜΟΝΟΝ οταν μπηκε στον βασικο εξοπλισμό των iPhones.

το iphone x πλασαριστηκε σαν το extra premium κινητο και του δωθηκε μια εξωπραγματικη τιμη που συμπαρεσυρε τα παντα παλι. εδω μεχρι και η lg και η sony λανσαρει τις ναυαρχιδες της στα 900 δολάρια πια…

το note 9 ειναι αριστο και η μονη πιθηκια που εκανε η samsung ειναι που δε του δωσε το νεο gorilla glass πουναι πολυ πιο ανθεκτικο

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αν ειναι κατι που με εχει ενθουσίασει στο νεο νοτε ειναι οτι επιτέλους ειναι σημαντικα πλατυτερο! , ειναι λιγότερο μακρύ απο το 8 παρόλο την μεγαλύτερη οθονη του και αν τα βαλετε διπλα διπλα 8 με 9 δείχνει να εχει λιγοτερο edge η οθόνη στα πλάγια!!

Nickolas

Εξαιρετικό κινητό και φαίνεται να είναι το πιο ολοκληρωμένο στην αγορά. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ο edge σχεδιασμός. Σίγουρα είναι μικρότερη η κλίση σε σχέση με τα παλιότερα κινητά, αλλά όταν είχα δει και το Note 8 από κοντά δε μου άρεσε καθόλου έστω και αυτή η μικρή αντανάκλαση σε εκείνο το σημείο της επιφάνειας ειδικά όταν βλέπεις κάποιο βιντεο.
Κατα τα άλλα άψογο και πολύ καλές οι νέες λειτουργίες του Spen.

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš
Έχεις δίκιο οτι η Apple ασκεί επιρροή σε πολλά θέματα, όπως και υιοθέτησε αρκετά πράγματα στο κομμάτι του Software και Hardware. Η αδιαβροχοποίηση πάντως ποτέ δεν έγινε must, λόγω κόστους μπαίνει μόνο στις ναυαρχίδες και είναι λίγα τα μοντέλα που έχουν. Αν πάντως ήταν κάποιος να το κάνει must, αυτός θα ήταν η Sony που επέμεινε σε αυτή από εποχές Xperia Z, η Samsung την έβαλε νωρίτερα και αν θυμάμαι καλά είχε splash proof σε κάποια παλαιότερα μοντέλα πριν το S7 και η Motorola επίσης. Τώρα απλά μπήκε και στο χορό και η Huawei που κάνει τεράστια άλματα να φτάσει τους υπόλοιπους.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αστο νικολας…. η Samsung την αδιαβροχοποηση την ειχε στο s5 αλλα στο note 4 που κυκλοφόρησε αμεσως μετα δεν τη διέθεσε καν… και αν δεν εβγαινε το iphone7plus αδιάβροχο δεν θα βλεπαμε πoτε αδιάβροχο note οπως δεν ειχαμε δει ποτε πιο πριν….

επισης πριν το iphone 7 και η Huawei και η htc και η lg και οι υπόλοιπες πλην sony σφυριζαν αδιάφορα στο θεμα αδιαβροχοποηση και μάλιστα ειχε βγει ανοιχτα η huawei και δηλωσε το p9, mate9 δεν ειναι αδιάβροχο γιατι κατι τέτοιο θα ανεβαζε 20% το κοστος παραγωγής….

πλεον το θεωρω μακραν το πιο βασικο feature σε μια συσκευή! σου πέφτει αναψυκτικό??και κολλαει το κινητό? κατευθυαν κατω απο τη βρύση….
θες να παίξεις παιχνίδια στη πισινα? στο τζακούζι? χαλαρά…. εγω φετος επαιζα tekken στην μεσσηνια και ετρεχε το νερό πανω μου!!! θεϊκό!!!! μαγικό!!!!!…
ανεβαζα το κινητο πανω στο στρώμα θάλασσας και βιντεοσκοπουσα παραλίες
4 βιντεο και αμέτρητες φωτο!ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΔΙΆΒΡΟΧΟ ΜΠΟΡΏ!

Ιωάννης

Δεν μ αρέσει είναι μακρόστενο.

Nickolas

άστο Παπαροκα… Λυπάμαι αλλά καμία σχέση δεν έχει η Apple με το να κάνει mainstream την αδιαβροχοποίηση, όπως είπες κυκλοφόρησε πολύ αργότερα στα κινητά της. Το S5 ήταν μια εντελώς διαφορετική συσκευή από το S6 στο οποίο άλλαξε εντελώς το design η Samsung χωρίς αφαιρούμενη μπαταρία κλπ, οπότε όταν τελειοποίησε το design με το S7 ξανα έφερε και την αδιαβροχοποίηση. Τα Note ξεχνάς οτι έχουν και το πενάκι με λίγα λόγια περισσότερα κινούμενα μέρη και είναι δύσκολο να γίνει, όταν εξέλιξε την τεχνολογία το έδωσε και στο Note. H Huawei όπως είπες και συ άργησε να το βάλει λόγο κόστους, λογικό ήθελε να εδραιωθεί στο μυαλό του κοινού ως μια καλή εταιρεία με καλές τιμές στα κινητά και ακόμη και φέτος το έβαλε στα πιο ακριβά μοντέλα, με λίγα λόγια πάλι καμία σχέση με την Apple. Με απλά λόγια κάθε εταιρεία επιλέγει που θα βάλει αδιαβροχοποίηση και είναι πάντα σε ακριβά κινητά. Το οτι είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό ισχύει, αν και προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι και πολύ, όχι ακόμη τουλάχιστον. Αν για οποιαδήποτε λόγο υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό θέμα με τη συσκευή λίγο νερό να μπει μέσα, κανένα service δεν πρόκειται να στο φτιάξει. Οπότε καλό είναι να μην μπαίνει… Συνέχεια »

Nickolas

Α κάτι ακόμη, το Note 7 που είχε αδιαβροχοποίηση κυκλοφόρησε πρίν το iPhone7!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

Νικόλα κανε μας τη χαρη που θα μας κανεις υποδειξεις πως να χρησιμοποιήσουμε τα αδιάβροχα κινητα! απο το τροπο που γράφεις καταλαβαίνω οτι αν πέσει μια σταγονα νερου εσενα σε πιανει ταχυπαλμια…
επισης
ποια τεχνολογια αδιαβροχοποιησης εξελιξε με το s6?? 😂 😂 😂
μιλας για εταιρεία που φτιαχνει αναδιπλουμενες οθονες εδώ και τουλάχιστο πεντε χρονια ασχετα αν περιμένει το σωστό timing να τις εμφανισει… λες να μη μπορουσε να κάνει αδιάβροχο το s6? 😂 😂 😂

Nickolas

Καταλαβαίνω την αναστάτωσή σου, αλλά διάβασε καλύτερα τι γράφω, είπα οτι άλλαξε το design με το S6 και γι αυτό δεν έβαλε αδιαβροχοποίηση, την οποία επανέφερε με το S7, το οποίο έτσι κι αλλιώς πάλι κυκλοφόρησε πριν από το iPhone 7!!!
Το τι είδους τεχνογνωσία έχει η Samsung είναι δικό της θέμα και νέες τεχνολογίες βγάζει όποτε την συμφέρει, όπως και όλες οι εταιρείες.
Τέλος εσύ μπορεί να κάνεις οτι θες τα κινητά σου πάρε τα και ρίξτα και στον πάτο της θάλασσας, αλλά καλό είναι να μη δίνεις συμβουλές όταν δε γνωρίζεις, πέρα από τη Sony και τις διαφημίσεις που έδειχναν τα κινητά της σε πισίνες στα πρώτα μοντέλα, τώρα πια καμία εταιρεία δεν προτείνει να κάνεις βουτιές με το κινητό, ναι ακόμη και η Apple!
Απλά αναφέρουν οτι έχουν IP67, IP68 ή οτι είναι splash proof, και οτι έχουν μια έξτρα προστασία σε περίπτωση ατυχήματος με νερό.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

χαχα okay… δε γνωριζω εγω αν ειναι αδιάβροχα που τα μπανιαριζω κανονικα και γνωριζεις εσυ που παπαγαλιζεις τα δελτια τύπου και φοβασαι μη πεσει μια σταγόνα νερου…

Nickolas

Χαχα okay… δε γνωρίζουν αυτοί που τα φτιάχνουν και γνωρίζεις εσύ που πήρες δυο κινητά και τα κάνεις μπάνιο με τα παπάκια σου στη μπανιέρα…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

εσενα σου χω καλη απαντηση που σε στελνει για φραουλες και βατομουρα… αλλα δεν επιτρεπεται το τσατ… οποτε μονο θα πω οτι θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω αν στη ληψη 4K 60 frs στο note 9 υποστηριζεται το hdr γιατι δυστυχως στο s7 το hdr οπως και και το επιπλεον του ois ψηφιακο eis υποστηριζεται μονον στο full hd και μονον στα 30frs και οχι στα 60 fps κατι που ναι πολυ πολυ περιοριστικό αν ζητας το κατι παραπανω …

Nickolas

Το καταλάβα από την αρχή ότι είσαι ότι να ναι οπότε δε σε παρεξηγώ. Συν του ότι έχει πλάκα που πηγαίνεις από θέμα σε θέμα ανάλογα τι σε συμφέρει.
Η πλάκα όμως της υπόθεσης είναι ότι νομίζεις ότι υποστηρίζω τη Samsung ή την οποιαδήποτε εταιρεία.
Δε με ενδιαφέρει ποια εταιρεία δίνει HDR στο 4Κ, αν σε κόβει τόσο μπες σε κάνα review του κινητού και δες ή περίμενε τον Κώστα, είμαι σίγουρος ότι θα το αναφέρει κι αυτό. Ωστόσο αν είχα τα χρήματα εννοείται θα το αγόραζα ακόμη κι αν δεν είχε HDR στο 4Κ έτσι κι αλλιώς. Όπως θα αγόραζα και το iPhone X, θα με βόλευε μια και έχω iMac. Βλέπεις εγώ είμαι γκατζετακιας και γουστάρω όλες τις εταιρείες και δεν είμαι φανατικός σα μερικούς εδώ μέσα.

Γιώργος Κ.

Πραγματικά ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς έχει και μια αρκετά «ολοκληρωμένη» τιμή. Όσον αφορά στην αδιαβροχοποίηση συμφωνώ με το Νικολά καθώς ως κάτοχος note 8 πρόσφατα πήγα στην παραλία και γυρίζοντας βλέπω το κινητό να είναι μέσα στα χώματα. Αποφασίζω να του ρίξω λίγο νερό για να το πλύνω και όταν τελείωσα το ηχείο μπουκώσε και έφτυνε νερά ενώ μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα ότι υπάρχει υγρασία στις υποδοχές. Είχα πόση ώρα με το πιστολάκι να προσπαθώ να το στεγνώσω αλλά το μήνυμα δεν έφευγε ενώ δεν φόρτιζε κιόλας παράλληλα. Τελικά κατάλαβα ότι η υγρασία ερχόταν από την θήκη του s pen και μόλις το αφαίρεσα βγήκε όλο το νερό από εκεί, το στέγνωσα και επανήλθε στα κανονικά του. Έκτοτε δεν το έχω ξαναβάλει ποτέ σε νερό κτλ. Εννοείται ότι το νερό της πισίνας αλλά και της θάλασσας είναι απαγορευτικά γιατί περιέχουν το ένα αλάτι και το άλλο διάφορα άλλα στοιχεία πράγμα που μπορεί να καταστρέψει το κινητό εσωτερικά. Κι αν κάνεις κάτι τέτοιο και χαλάσει η εταιρεία δεν σου το αντικαθιστά.

Nikopoup

Μια γενική συμβουλή και σορρυ για το off-topic. Όταν πάρει νερό δεν χρησιμοποιούμε ποτέ πιστολάκι γιατί το σπρώχνει προς τα μέσα. Μόνο σκούπα.

Γιώργος Κ.

Νίκο έψαξα στο Ίντερνετ εννοειται πριν το κάνω. Και είδα ότι η περισσότεροι με πιστολάκι το έκαναν κι εννοειται στο κρύο γιατί το ζεστό μπορεί να το υπερθερμανει. Έγραφε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να στεγνώσεις την υγρασία μέσω πιστολακιου (;;;) και έπραξα ανάλογα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

γιωργος κ. το μηνυμα αυτο που λες το χα καθημερινα…
ειναι ετσι κατασκευασμενα ωστε αν ανιχνεψει υγρασια η υποδοχη φορτισης να μην φορτιζει. αυτο που εκανα ειναι να το ξεπλενω με νερο βρυσης και να το αφηνω να στεγνωνει απο μονο του. ουτε πιστολακια ουτε τιποτα και την επομενη μερα που ξυπναγα ολα ηταν μια χαρα .φορτιζε κανονικα, εγω το ξαναβρεχα και ουτω καθεξης!

ειναι υποθεση ρουτινας

ΚώσταςD.

Πω πω κινηταρα!!! Αλλά ακριβό για μένα δυστυχώς! Μπορεί να είναι μεγάλο αλλά τα κάνει όλα! (Πρέπει να μας κάτσει το κοινό :p 😁)

ΚώσταςD.

(Κοινό χαχα αυτό το λεξικό άμα δεν το ελέγξεις… ΚΙΝΟ* 😂😂😂)

kostas

Ειμαι κατοχος Note 8 και ο μονος λογος που το σκεφτομαι για να παρω το Note 9 ειναι η μπαταρια του και κανενας αλλος λογος,σε ολα τα αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ μικρες οι διαφορες και δεν αξιζει η διαφορα τιμης οπως συμβαινει και με τα galaxy S8 και S9 δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα για εμενα παντα μιλαω για να μην παρεξηγηθω απο κανεναν.

Petros

Παρότι ειναι ιδιο σε εμφάνιση με το NOTE 8 ειναι με διαφορά το καλύτερο smartphone με διαφορά… και ειδικά τώρα που εχουν γίνει copies όλα του iphone X

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

kosta εγω λεω οτι το note 8 ειναι κινητο που το κρατας 4 χρονια, ειναι εργαλεια τα note! δεν ειναι για να παιζεις και να ταλλαζεις ομως δεν πρεπει να λεμε οτι εμεινε στασιμη η samsung!
,
του βελτιωσε και τις 3 καμερες, διπλασια χωρητικοτητα, επιλογη για 8 ραμ, καλυτερο chip με καλυτερο συστημα ψυξης, στερεο ηχος με καλυτερο μπασο αποτι λενε, πιο πλατυ για σημειωσεις με spen, καλυτερη θεση fingerprint, δυνατοτητα για συνδιασμο unlock με iris και μπροστινη καμερα που στο note 8 απαγορευοταν, μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη στο ιδιο καλουπι, καλυτερες αποχρωσεις με το φετινο μπλε και το χαλκινο να σκιζουν !

θα σαρωσει ελλαδα! ακομα και αν ειμαστε ολοι λιγοτερο περισσοτερο επιρεασμενοι απο την κριση

kostas

Παπαροκα εγω ειμαι ενας μεσος χρηστης δεν ειμαι κανενας επαγγελματιας αλλα με εχει βολεψει απιστευτα το πενακι και γι΄αυτον τον λογο σκεφτομαι να ξανα παρω Note αλλιως πηγαινα σε S9+
Η μπαταρια ειναι πολυ σημαντικος λογος για εμενα γιατι με το Note 8 μπορει και να μην την βγαλει την ημερα με την χρηση που του κανω εγω.
Οσο για τις καμερες που βελτιωθηκαν δεν με απασχολει γιατι και με τις καμερες του Note 8 ειμαι ευχαριστημενος τωρα για τα ηχεια και το συστημα ψυξης δεν εχω αποψη οσο για το fingerprint εμενα με βολευε και εκει που ηταν και για τα καινουργια χρωματα αδιαφορο αλλωτε ειμαι του κλασικου μαυρου.Για την χωρητικοτητα εχεις δικαιο ειναι πολυ καλυτερη αλλα απο την στιγμη που μπορεις να βαλεις και sd card ποιος ο λογος των 128GB και τα 64 ηταν αρκετα και τα φορτωνεις ολα στην sd card.
Σιγουρα εχει κανει καποιες βελτιωσεις αλλα πιστευω οτι δεν ειναι τοσο μεγαλες για να δικαιολογει την τιμη του αυτην την στιγμη μετα απο 4 – 5 μηνες που θα εχει πεσει σιγουρα θα ειναι μια πολλη καλη επιλογη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.