Το Xiaomi Mi 8 διαθέσιμο στην Ευρώπη;

Το Xiaomi Mi 8 συνεχίζει να πουλά σαν ζεστό ψωμάκι στην Κίνα με τους κατασκευαστές να βλέπουν τη δημοφιλή ναυαρχίδα τους να ξεπουλά σε χρόνο ρεκόρ και στο τρίτο στη σειρά flash sale, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η ευχάριστη είδηση ωστόσο για εμάς τους Ευρωπαίους είναι ότι μάλλον ήρθε η ώρα το νέο μοντέλο να κυκλοφορήσει και εκτός τοπικής αγοράς και συγκεκριμένα στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Η πληροφορία διέρρευσε από ένα χρήστη με τίτλο ‘Super moderator’ του επίσημου forum της εταιρείας στην Κίνα, o οποίος επισήμανε ότι το Mi 8 έχει ήδη κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά με αρχικούς προορισμούς τις αγορές της Ρωσίας και της Γαλλίας.

Το γεγονός ότι δεν το έχουμε δει σε κάποιο επίσημο ευρωπαϊκό site μας αφήνει με την ελπίδα ότι τα διαθέσιμα τεμάχια βρίσκονται στη διάθεση τοπικών retailers ή άλλων επίσημων καναλιών. Αν όντως η πληροφορία είναι έγκυρη η συσκευή δε θα αργήσει να φανεί όπως και να έχει.

Kαι τότε θα μάθουμε και την τιμή της στην ευρωπαϊκή αγορά…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιουνίου 2018 20:57

Σχόλια

  • Έκπληξη θα είναι να μην κυκλοφορήσει... Η τιμή στην Ελλάδα θα είναι εξωπραγματική για άλλη μια φορα

  • Μα πραγματικά Πιστή Αντιγραφή του iPhone X. Αυτή η εταιρεία με το που βγάζει κατι καινούργιο η Apple μετά από πίσω ακουλουθει στο να αντιγραφάφει απλα με ποιο καλα χαρακτηριστικά hardware κλασσική κινέζικη εταιρεία..

  • @Dim η εταιρεία αυτή ακολουθεί, όπως και ΟΛΕΣ οι κινεζικές, την τάση της apple, γιατί πολύ απλά γνωρίζουν οτι είναι ο ρυθμιστής της αγοράς. Ότι λανσάρει, γίνεται άμεσα αποδεκτό, λόγω του κορυφαίου marketing που έχει.
    Αν κρίνεις όμως και απο άλλες συσκευές της xiaomi οπως πχ τα mix, το max κτλ, θα δεις οτι έχει δική της ταυτότητα και πολύ αξιόλογη μάλιστα, ενίοτε και πρωτοπόρα θα έλεγα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.