Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται με pop-up πρόσθια κάμερα;

Όταν λάνσαρε το Xiaomi Mi Mix για πρώτη φορά το 2016, η Xiaomi εξέπληξε ευχάριστα τη βιομηχανία smartphone με το σχεδιασμό πλήρους οθόνης. Από τότε, πολλοί κατασκευαστές smartphone έχουν λανσάρει αντίστοιχα μοντέλα, ενώ η εταιρεία φαίνεται πώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Mi Mix 3.

Η αλήθεια είναι ότι εγχώριοι ανταγωνιστές της Xiaomi, όπως η Vivo και η OPPO ανέβασαν αρκετά ψηλά τον πήχη με τη δρομολόγηση των Vivo NEX και OPPO Find X, μοντέλων που προσφέρουν την υψηλότερη αναλογία οθόνης-σώματος αυτή τη στιγμή στην αγορά με ποσοστό πάνω από το 90%.

Ως εκ τούτου, φήμες θέλουν το επερχόμενο Xiaomi Mi Mix 3 να έχει ακόμη υψηλότερη αναλογία οθόνης σε σχέση με τα μοντέλα των προκατόχων. Μάλιστα, περίγραμμα της σχεδίασης του Mi Mix 3 που εμφανίστηκε σήμερα στο Weibo αποκαλύπτει ότι το flaghship smartphone της Xiaomi θα ενσωματώνει pop-up selfie κάμερα στο επάνω μέρος, αντίστοιχη του Vivo NEX.

Η επιλογή pop-up κάμερας υποδηλώνει ότι το Mi Mix 3 αναμένεται με full-screen σχεδιασμό επιβεβαιώνοντας τις φήμες. Επίσης, το 2015, η Xiaomi είχε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για σχεδιασμό smartphone με αναδυόμενη κάμερα που περιλαμβάνει επίσης και το φλας. Ως εκ τούτου, η αναδυόμενη κάμερα του Mi Mix 3 δεν αποκλείεται να είναι εξοπλισμένη και με LED flash!

Σύμφωνα με την εικόνα το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα βέβαια εσείς μπορείτε να απολαύσετε το ελληνικό βίντεο hands-on παρουσίαση του Mi Mix 2S με LCD IPS οθόνη 5.99 ιντσών που είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά από το κανάλι του TechblogTV εδώ.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.