Η Samsung θα ξεκινήσει να δίνει εύκαμπτες οθόνες OLED σε Google, Xiaomi και Vivo

, Η Samsung θα ξεκινήσει να δίνει εύκαμπτες οθόνες OLED σε Google, Xiaomi και Vivo

Οι Google, Vivo και Xiaomi είναι εκείνες οι εταιρείες που θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν τα εύκαμπτα OLED πάνελ της Samsung. Υπολογίζεται ότι τα πάνελ αυτά θα είναι διαθέσιμα σε τρίτους κατασκευαστές από τη Samsung αρχής γενομένης τον Οκτώβριο του 2021.

Η κατηγορία των foldables είναι προφανές ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστών, με τις εταιρείες Google, Vivo, Xiaomi να είναι από τις πρώτες που έχουν έτοιμες αντίστοιχες προτάσεις στην εν λόγω κατηγορία, πλην των προτάσεων που έχουμε ήδη δει από την πλευρά της Samsung στην κατηγορία των foldables.

Οι εταιρείες αυτές που αναφέρονται παραπάνω εκτιμάται ότι θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους. Η Google εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει ένα μοντέλο με αναδιπλούμενη οθόνη 7.6 ιντσών, ενώ η Vivo αναμένεται να εντάξει στην γκάμα της ένα νέο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη 8 ιντσών και αναλογία οθόνης 10.2:1.

Η μαζική παραγωγή των αναδιπλούμενων panels με τεχνολογία OLED από τη Samsung Display είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, επομένως θα σύντομα θα δούμε να δημιουργείται ένα νέο πεδίο foldable ανταγωνισμού στον κόσμο των smartphones.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.