Tρία Galaxy S10 smartphones με in-display fingerprint readers;

Galaxy S10 smartphones, Tρία Galaxy S10 smartphones με in-display fingerprint readers;

H Samsung φλερτάρει με την ιδέα του in-display fingerprint reader σε συσκευή της από την εποχή του Galaxy S8. Ίσως τώρα να έχει έρθει η κατάλληλη ώρα, η ιδέα αυτή να πάρει σάρκα και οστά στη νέα σειρά συσκευών Galaxy S10.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί ο Κορεάτης κατασκευαστής αυτή τη φορά θα εμπλουτίσει τη νέα σειρά Galaxy S με τρεις και όχι δύο εκδόσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες και τα τρία μοντέλα S10 θα ενσωματώνουν τη λύση του in-display fingerprint reader, ωστόσο σύμφωνα με το The Investor του μέσου Korea Herald θα έχουμε δύο διαφορετικές τεχνολογίες.

Τα πιο ακριβά S10 μοντέλα θα ενσωματώνουν τη λύση των ultrasonic readers της Qualcomm, ενώ το τρίτο θα είναι εξοπλισμένο με in-house optical reader που συναντάμε στην πλειοψηφία των smartphones σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ultrasonic reader είναι περίπου 3 φορές πιο ακριβός από τον οπτικό αισθητήρα. Έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τρισδιάστατη εικόνα του δακτύλου προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ η λειτουργία του δεν επηρεάζεται από υγρασία, γράσα ή λίπη στο ακροδάχτυλο μας.

Η σειρά Samsung Galaxy S10 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο και να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Αναλυτές από την IHS Markit προβλέπουν ότι το επόμενο έτος θα αποσταλούν 100 εκατομμύρια smartphones με ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, γεγονός που σηματοδοτεί μία σαφή μετάβαση από τους παραδοσιακούς fingerprint readers προς τη νεότερη in-display τεχνολογία.

Galaxy S10 smartphones, Tρία Galaxy S10 smartphones με in-display fingerprint readers;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

και παλι εμεις που προτιμαμε το μικροτερο μοντέλο εκτος απο τη χειρότερη καμερα θα παρουμε και τον χειρότερο fingerprint reader

αντε να ανεβει η nokia γιατι η samsung εχει καταντήσει σιχαμαρα. ειχα και μια ελπίδα για τη huawei αλλα σαν ορίτζιναλ κινέζικη εταιρεία μου κοτσαρε αμεσως νοτς να μοιασει σε Apple.

Panagiotis

Παπαροκά και η Nokia βάζει νοτς οπότε άστα να πάνε.

GiannisB

Μπράβο στην Samsung που ακολουθεί την Meizu!!!Κάτσε να έρθει η σειρά 16 και θα γίνει χαμούλης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.