Twitter: Πως θα διευρύνει τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν οι πληροφορίες ότι το Twitter θα επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν tweets τα οποία ξεπερνούν τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων. Υπήρχε μάλιστα η φήμη ότι τα tweets θα φτάσουν στους 10.000 χαρακτήρες, κάτι που διαψεύστηκε στη συνέχεια.

Ωστόσο, το Bloomberg επανέρχεται με νέες πληροφορίες και λέει ότι το Twitter θα αφαιρέσει από το πεδίο των 140 χαρακτήρων τις φωτογραφίες και τα links.

Αυτή τη στιγμή τα ενσωματωμένα links σε tweets “καταναλώνουν” τουλάχιστον 23 χαρακτήρες και οι πληροφορίες λένε ότι οι αλλαγή μπορεί να έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Επομένως, όταν θα θέλεις να κάνεις ένα tweet, δεν θα υπολογίζονται οι χαρακτήρες από το link και τις επισυναπτόμενες εικόνες.

Στόχος του Twitter είναι να γίνει πιο ευέλικτο, ενώ να θυμίσουμε ότι πέρσι αφαίρεσε τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων από τα Direct Messages.

twitter 140 characters, Twitter: Πως θα διευρύνει τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.