Δύο Nokia ναυαρχίδες με Snapdragon 835 αναμένονται μέσα στο 2017

Παρόλο που η Nokia παρουσίασε 3 Android συσκευές στην MWC 2017, φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει με τις εκπλήξεις για αυτό τον χρόνο. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την Κίνα, η Nokia θα παρουσιάσει 2 ναυαρχίδες με Snapdragon 835 οι οποίες θα έχουν και dual-camera module.

Η παρουσίαση των 2 συσκευών θα γίνει τον Ιούνιο, και θα είναι το ίδιο μοντέλο σε δύο διαφορετικά μεγέθη, στα πρότυπα των ναυαρχίδων της Apple, Samsung και Google. Και η δύο θα έχουν τον Snapdragon 835, ενώ ανάλογα με την έκδοση θα έχουν 4 ή 6GB RAM.

Όσον αφορά τα υλικά κατασκευής, αναμένουμε να δούμε μεταλλικό unibody. Εφόσον μιλάμε για τις κορυφαίες συσκευές της Nokia, οι τιμές αναμένονται λίγο τσιμπημένες. Σύμφωνα με τις φήμες, η μικρότερη έκδοση θα κοστίζει 549 ευρώ, ενώ η μεγαλύτερη τουλάχιστον 617 ευρώ.

Σίγουρα είναι οι πρώτες τέτοιου είδους φήμες που ακούμε, οπότε ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Θα σας ενδιέφερε μια Snapdragon 835 ναυαρχίδα της Nokia;

Nokia Flagships Snapdragon 835, Δύο Nokia ναυαρχίδες με Snapdragon 835 αναμένονται μέσα στο 2017

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Κάτσε να τα βγάλει και βλέπουμε.

Παναγιώτης

Θα ήταν ενδιαφέρον !!!

Νίκος Z5

Βασικά τέτοιες συσκευές έχουν ενδιαφέρον και όχι οι άλλες που παρουσίασε

Nikos

@ Nikos Z5. Μια χαρά συσκευές είναι και αυτές που παρουσίασε. Ο μέσος μισθούς για τους νέους στην Ελλάδα ειναι 450 ευρώ, οπότε δεν είναι όλοι διατεθιμένοι να δινουν 500 κι 700 ευρώ για κινητό. Δεν θελουν όλοι να παιζουν παιχνίδια με βαριά γραφικα. Προσωπικά και 1000 ευρώ μισθό να παίρνεις θεωρώ πεταμένα χρήματα το να δώσεις πάνω απο 300 ευρώ για συσκευή.

Πέτρος Π

@Νίκος Z5 : Βασικά μόνο οι άλλες που παρουσίασε νομίζω έχουν ενδιαφέρον! Δεν θέλουμε άλλες συσκευές των 900 ευρώ, μπουχτήσαμε πια με τα Samsung και τα IPhone που έχουν φτάσει το χιλιάρικο για συσκευές που τις κρατάς 1,5 χρόνο και μετά σταματάνε να παίρνουν updates και ψάχνεις πάλι για το επόμενο μοντέλο!! Με τόσα χρήματα παίρνεις κορυφαίο laptop που το ευχαριστιέσαι πολύ περισσότερο! Όχι άλλο κάρβουνο με τα κινητά, έλεος!!

NtinosMD

Με απουσια CarlZeiss και PureView , που πλεον αποτελουν αποκτημα της MS κ οχι της Nokia -ΕΠΙΣΗΜΑ – τα κινητα της ηδη χανουνε σε αξια. Για εκκινηση ομως τα 549 ειναι πολυ καλη τιμη εχοντας υποψιν που κυμαινονται πλεον οι τιμες των υπολοιπων εταιρειων ποσο μαλλον και των “φτηνων” κινεζων τυπου huawei ….Καλοδεχουμενος ο Φινλανδος λοιπον !!!! Να ερθει, να ερθει !!!!

kassandros

Αναμένω με ενδιαφέρον….αν δεν έχω ήδη προχωρήσει σε αγορά ως τότε!

Γιώργος

Πάντα NOKIA, lumia 930 2,5 χρόνια τώρα με έχει βγάλει απροβλημάτιστα, τηλέφωνα που επικεντρώνονται στην ουσία και όχι στον εντυπωσιασμό με χαρακτηριστικά πχ για pc

Sint

Αναμένονται… Οκ… Ας το δούμε πρώτα γιατι το 3310 βγαίνει πολύ φτηνιάρικο. Καμία σ εσύ με την παλιά Νοκια, εξάλλου είναι εντελώς άλλη εταιρία

Blats

Ωραία νέα!!Αντε να δουμε τι θα κανει ομως η ΝΟΚΙΑ χωρίς τα δυνατά χαρτιά της…. Carl zeiss και pure view……!!
Μπορει να βγάλει κάτι ποιοτικο και καινουριο,(κάμερα με γραφίτη) η κάτι απο τα ίδια……

Kostas

Ρε μάγκες πηγαίνετε μια στο Wikipedia “Τον Νοέμβριο του 2014 μετά από την πώληση της Microsoft, η Nokia ανακοίνωσε τα σχέδιά της να χορηγήσει άδεια για σχεδιασμό των προϊόντων και τεχνολογιών για τρίτους κατασκευαστές, κυρίως για να καταστεί δυνατή η συνέχιση της παρουσίας για το εμπορικό σήμα της Nokia στην αγορά των καταναλωτών.”
Επ έξω NOKIA απο μεσα τουβλα και μπαμπου …τι Carl zeiss και pure view τσαμπουνατε !
Turbo X ειναι… Ξυπνατε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.