Nokia: Δύο άγνωστα high-end μοντέλα εμφανίζονται σε βίντεο

Nokia άγνωστα μοντέλα, Nokia: Δύο άγνωστα high-end μοντέλα εμφανίζονται σε βίντεο

Δύο κινητά Nokia τα οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη η HDM Global εντόπισε ο Evan Blass του Venture Beat, σε ένα βίντεο στο Vimeo.

Το βίντεο ανέβασε ένας φωτογράφος της Nokia, ο οποίος συνεργάζεται με την HDM Global και ο οποίος στην ουσία αποτελεί έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ της εταιρείας του παρελθόντος και του σήμερα.

Στο βίντεο των 39 δευτερολέπτων, κάνουν την εμφάνισή τους 4 συσκευές Android, τις οποίες η κάμερα δείχνει από διαφορετικές γωνίες, προτού συγκεντρωθούν όλες μαζί σε ένα ομαδικό πλάνο προς το τέλος του βίντεο.

Αυτή τη στιγμή, η HDM Global προσφέρει 3 smartphone, ωστόσο το ένα από αυτά, το Nokia 6 δεν είναι στο βίντεο. Επιπλέον, στο ομαδικό πλάνο διακρίνονται τα Nokia 3 και Nokia 5 αλλά τα υπόλοιπα δύο κινητά δεν αντιστοιχούν σε κάποια γνωστά μέχρι στιγμής μοντέλα.

Υπάρχει μια φήμη εδώ και καιρό ότι η HMD Global θα κυκλοφορήσει τις συσκευές Nokia 8 και Nokia 9. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα δύο μοντέλα που εντοπίστηκαν μπορεί να είναι αυτά.

Το μοντέλο στα αριστερά διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να είναι κάποιο high-end μοντέλο, σαν το Nokia 9. Το άλλο μοντέλο θα μπορούσε να είναι το Nokia 8 ή μια εκδοχή του Nokia 7 με χαμηλότερης ποιότητας χαρακτηριστικά.

Δεδομένου ότι η HMD Global έχει υποσχεθεί να λανσάρει μέχρι 7 συσκευές Android μέσα στο 2017, η εικασία ότι πρόκειται για συσκευές που θα ανακοινωθούν σύντομα μεγαλώνει.

Το βίντεο σύντομα κατέβηκε από το Vimeo, με τον Evan Blass να αναφέρει ότι αυτό στην ουσία επιβεβαιώνει τις εικασίες. Ωστόσο, για όποιον θέλει να το δει, είναι διαθέσιμο στο Venture Beat και στο Twitter του Evan Blass.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

πιστευω οτι η Νοκια θα ακολουθησει αυτον τον σχεδιασμο με την καθετη καμερα πισω αλλα δεν νομιζω να ειναι ετσι το high-end smartphone της….!

dimz

Το βίντεο εν τω μεταξύ έχει ανέβει και στο Twitter του ίδιου του Blass, στο vimeo το κατέβασαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.