Smartphones

UltraDART: Η πρόταση της Realme στη φόρτιση 125W

Μόλις μία μέρα μετά την παρουσίαση του Flash Charge της Oppo στα 125W, η Realme ανακοινώνει τη δική της πρόταση στη γρήγορη φόρτιση, παρουσιάζοντας την τεχνολογία UltraDART στα 125W. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει 33% φόρτιση της μπαταρίας σε μόλις 3 λεπτά.

Η φόρτιση UltraDART στα 125W επιτρέπει το 98% της μετατροπής ηλεκτρικής ενέργειας χάρη στα διπλά κελιά 6C. Για την προστασία της συσκευής, η Realme έχει ενσωματώσει 14 αισθητήρες θερμοκρασίας στην αρχιτεκτονική της μπαταρίας, αλλά και επιπλέον εσωτερική ψύξη στις συσκευές που θα υποστηρίζουν τη νέα τεχνολογία, ώστε η συσκευή να μην ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου κατά τη φόρτιση.

Η τεχνολογία UltraDART θα υποστηρίζει και άλλα πρωτόκολλα, όπως 65W PD και 36W ασύρματης φόρτισης. Επίσης, θα είναι συμβατός με όλα τα προηγούμενα πρωτόκολλα φόρτισης της εταιρείας, δηλαδή όλες της VOOC εκδόσεις. Τέλος, η εταιρεία ετοιμάζει την κυκλοφορία φορτιστών SuperDart με υποστήριξη γρήγορης ασύρματης φόρτισης στα 50W και 60W, με έμφαση στο χαμηλό βάρος και πάχος, ώστε να είναι αρκετά πιο φορητοί.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.