UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

Ανακοινώθηκε επίσημα το UMi Plus, ένα μεταλλικό smartphone μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης fullHD (1920×1080 pixels), 2.5D κυρτό γυαλί από την Sharp, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Το UMi Plus ενσωματώνει 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, στο κεντρικό κουμπί είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID 2.1, όπως το αποκαλεί η UMi). Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί κάμερα 13 Megapixel με dual-LED (5-element φακό, PDAF) και διαθέτει μη αποσπώμενη μπαταρία 4000mAh

Τρέχει Android 6.0 Marshmallow με κάποιες εφαρμογές και gestures της UMi, έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM, και οι δυο μπορούν να υποστηρίξουν 4G LTE.

Το UMi Plus είναι διαθέσιμο για παραγγελίες με τιμή στα 179.99 δολάρια, τιμή η οποία είναι ειδική για την προπώληση και αργότερα θα ανέβει στα 249.99 δολάρια.

Δείτε το video:

umi plus official, UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

umi plus official, UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

umi plus official, UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

umi plus official, UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

umi plus official, UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

umi plus official, UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Άλλη μια εταιρεία η οποία είχε κατηγορηθεί παλιά ότι της εσκαγαν οι μπαταρίες. Το κινητό όσο όμορφο ή οικονομικό και αν είναι δε με τραβάει γιατί η umi είναι άγνωστη σχετικά. Από Κίνα μόνο Xiaomi και Huawei. Ούτε καν Lenovo, δοκιμάσαμε μια φορά και την πάθαμε.

sera65

@Γιαννης και meizu

Γιάννης

@sera65 ναι ξέχασα την Meizu. Έχω ακούσει καλά λόγια, αν και δεν είχα ποτέ κινητό της. Δοκίμασε με την πρώτη ευκαιρία Xiaomi. Έχω πάθει πλάκα! Πολύ οικονομικά με απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής.

Teo

Παιδιά εγώ έχω το Xiaomi Mi5 και η γυναίκα μου το Meizu PRO 6. Πραγματικά πολύ καλά κινητά. Θα συμφωνήσω και για HUAWEI φυσικά.

makis

και το iphone 2026 θα εχει 4 gm ram αρνητικό εχει και αυτο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

Δημήτρης777

@Γιαννης και vivo, oppo, one plus and last but not least le Eco ειναι εξισου πολυ καλες εταιριες με παρα πολυ καλες υλοποιησεις κινητών.

Panoslast

@Δημητρης777 η le eco δεν πιάνει μια ούτε καν απέναντι στη meizu ,έχω δοκιμάσει 2 συσκευες της εκ των οποιων η μια ναυαρχίδα (x600, x800) και τα 2 είχαν προβλήματα στις κεραίες και wifi αλλά και ληψης δεδομενων ,δεν αξίζουν ούτε κατά διάνοια.

Δημήτρης777

@Panoslast τυχαίνει να χω εδω και 6μηνες το x800 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, το μονο κακο του ειναι λιγο το touch του, αλλα σε σχεση με τα 240 ευρω που εδωσα ειναι απλα φοβερη συσκευη. Δεν θα μιλησω για την ποιοτητα κατασκευης που απλα ειναι αλλου (πιστευω θα συμφωνεις). τα οποια προβληματα εβγαλε η συσκευη μην ξεχνας οτι τα x(600 800 και 900) ηταν οι πρωτες υπολοποιησεις της εταιρειας οποτε πιστευω τα νεα κινητα της θα ναι ακομα πιο σουπερ. meizu ηθελα να αγορασω και ημουν στο τσακ αλλα με κερδισε η LeEco. Προσωπικα δεν ειχα καποιο με το σημα (το wifi ειναι καλο ουτε κορυφαιο ουτε χαλια) το gps αργει καμια φορα να κλειδωσει αλλα οπως ειπα απο ποιοτητα κατασκευεης ειναι αλλου. ηχο πολυ καλο μπαταρια ικανοποιητικη και οθονη αρκετα καλη

Βασιλης Π.

Ξερουμε ποτε βγενει και ποτε και που μπορουμε να το προπαραγκειλουμε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.