Smartphones

UMi Plus: Τρέχει Android N [video]

H UMi το έχει υποσχεθεί. Η ναυαρχίδα της UMi Plus θα αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, στην Nougat (N). Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης έκδοσης για το Plus βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να διατεθεί σύντομα.

Η εταιρεία ανέβασε ένα video στο YouTube με το UMi Plus να τρέχει Android N. Το UMi Plus ενσωματώνει το οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας micro SD.

Το σασί του UMi Plus είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου, η οθόνη του είναι 5.5 ιντσών ανάλυσης Full HD και διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ξεκλειδώνει το κινητό σε μόλις 0.1 δευτ.

Η κάμερα του UMi Plus έχει αισθητήρα 13 Megapixel και η μπροστινή κάμερα 5 Megapixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της υποδοχής USB Type-C.

Πάμε να δούμε το hands-on video με το Android N σε δράση.

Η νέα έκδοση του Android φέρνει βελτιώσεις όπως ένα πιο γρήγορο με αρκετές νέες λειτουργίες. Αλλά και η κάμερα του UMi Plus θα βετιωθεί περαιτέρω αποθανατίζοντας ακόμα καλύτερες φωτογραφίες σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Αν σας αρέσει το UMi Plus μπορείτε λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει η εταιρεία και αν είστε τυχεροί να το αποκτήσετε δωρεάν. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό εδώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.