UMi Rome: Με το design του Note 5, 3GB RAM και τιμή 89 δολ.

Η Κινέζικη UMi πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone το οποίο αν κρίνουμε από την φωτογραφία του είναι σαφές ότι έχει εμπνευστεί αρκετά από το Samsung Galaxy Note 5. Έχει τις ίδιες κυρτές πλευρές και camera module στην πίσω πλευρά. Ωστόσο αυτό που θα το κάνει να ξεχωρίσει είναι η ιδιαίτερα οικονομική τιμή του.

Το UMi Rome θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με τιμή μόλις 89.99 δολάρια και έρχεται με μεταλλικό σασί πάχους 7.9 χλστ., οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 720×1280 pixels, AMOLED και 267 ppi. Ενσωματώνει 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6753, ARM Mali T-720 GPU, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB που δεν είναι σαφές αν θα είναι επεκτάσιμη.

Έρχεται με κάμερα 13 Megapixel, αισθητήρα Sony IMX164, dual LED flash, εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel, Android 5.1 Lollipop και μπαταρία 2500mAh.

umi rome 3gb ram 89 dollars, UMi Rome: Με το design του Note 5, 3GB RAM και τιμή 89 δολ.

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Adibas που λεγαμε παλια.
Καλη συσκευη για τα λευτα της .

tZIMANI

Με ξενερωνει η μπαταρια η οθονη ο επεξεργαστης και λιγο η καμερα?

John

Κάτι UMI , Doogee , Ulefone , Kingzone κτλ. είναι για τα σκουπίδια. Σοβαρές Κινέζικες εταιρείες είναι Lenovo , Xiaomi , Meizu , Huawei , ZTE και Oppo.

tarif16

@tZIMANI…
90 ευρώ και τελειότητα απέχουν!!!

@john…
cubot x9 10 μηνών περίπου,το έχει σκίσει ο μικρός μου στα παιχνίδια,δεν έχει κολλήσει ποτέ,ότι του ζητήσεις το πάει απροβλημάτιστα….!!!!με 114 ευρώ σίγουρα δεν είχα απαιτήσεις,είναι όμως πολύ καλύτερο του αναμενόμενου!!!…και πολύ σίγουρα δεν είναι για τα σκουπίδια…και πάρα πολύ σίγουρα ποδοπατάει συσκευές των 200-250 ευρώ.

…και για να μην προτρέχετε,δεν είμαι fan η hater κανενός κι έχω το lg g3.

gt-i9506

απο φωτο εντυπωσιακο ανετα θα επειθε οτι κανει κανενα 250αρι με 300 ευρω τωρα στην πραξη με 90 ευρω και ολα αυτα τα σπεξ με κανουν να κραταω τις επιφυλάξεις μου για το τελικο αποτελεσμα

Μάκης

τόσο έπρεπε να έχουν όλες οι ναυαρχίδες
😛

Γιωργος Μπλατσαρας

Κάμερα super, επεξεργαστής φωτιά και οθόνη πάρα πολύ καλή!

dimitrinio

@John ξεχασες να αναφερεις στα καλα κινεζικα την oukitel και την Letv.εγω προσωπικα θα παραγγειλω το oukitel k6000 γιατι αυτο με εντυπωσιασε πιο πολυ απο ολα τα κινητα

chaos

Με την γνωστη ποιοτητα της Γιουμι.
Αν οχι το καλυτερο ενα απο τα καλυτερα κομματια του 2015.
Ξερουμε να θα βγει σε rose gold?

Γιώργος

Ποια Οukitel? Πλάκα μας κάνεις? Μην πετάτε τα λεφτά σας (έστω και 140 ευρώ) σε κινητά της πλάκας.
Μην ξεχνάμε και την TCL/Alcatel , και αυτή στις καλές Κινεζικές ανήκει.

dimitrinio

@Γιώργος δεν εισαι καλα ενημερωμενος ψαξε να δεις τι εστι oukitel

DimKoul

Εντάξει μεταλλικη κατασκευή,5,5 hd οθόνη, 3gb Ram και 13mp camera sony με 89 δολάρια????και ενα χρόνο να βγάλει που λέει ο λόγος κελεπουρι είναι. 70 € περίπου… μην έχουμε και το ανικανοποιητο!!

GB1964

Oποιος νομιζει οτι τα “επωνυμα” κινητα κοστιζουν περισσοτερο απο το “ταπεινο” umi πλανωνται πλανην οικτραν και θυμιζουν κατι μπαρμπαδες της δεκαετιας του 70 που διαλεγαν αυτοκινητο κλωτσωντας τα λαστιχα ή ρωταγαν τους πωλητες για το παχος της λαμαρινας.
Ας μη ξεχναμε οτι τα σημερινα επωνυμα ηταν πριν ελαχιστο χρονο οτι ειναι τα κινεζικα σημερα.Οι ιδιοι που κατηγορουν σημερα τα κινεζικα ειρωνευονταν τα samsung ή τα LG πχ την εποχη της “παντοδυναμιας” των NOKIA ERICSSON SIEMENS
Η φτηνη τιμη των μη επωνυμων (γενικως) εχει να κανει πλεον με την πραγματοποιηση απιστευτων οικονομιων κλιμακας.

John

@GB1964
Πχ. το Galaxy S6 κοστίζει $290 (260 ευρώ) στην κατασκευή.

https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s6-edge-build-cost-600842/

Αν θέλεις να αγοράζεις no name κινητά της πλάκας δικαίωμα σου αλλά όχι να λέμε ότι είναι το ίδιο με τα επώνυμα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ……ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ 13 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ,ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ .ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΠΕΡΙΜΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ …..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones UMI

UMIDIGI Z1: Λεπτό μεν, με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας δε

Το UMIDIGI Z1 θα αποτελεί τη λεπτότερη ναυαρχίδα smartphone, σύμφωνα με την UMI, η οποία μάλιστα δεν επιτυγχάνει τη λεπτότητα εις βάρος της μπαταρίας.

Smartphones UMI UMI android smartphones UMI smartphones

UMi Plus: Extreme έκδοση με 6GB RAM, Helio P20 και Android Νougat

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε επίσημα το UMi Plus με 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και μνήμη RAM στα 4GB, όμως η εταιρεία έκανε τα αποκαλυπτήρια και στην Extreme έκδοση με 6GB RAM, MediaTek Helio P20 αλλά και Android 7.0 Νougat.

Smartphones Android Smartphones UMI UMI smartphones

UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

Ανακοινώθηκε επίσημα το UMi Plus, ένα μεταλλικό smartphone μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης fullHD (1920×1080 pixels), 2.5D κυρτό γυαλί από την Sharp, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Smartphones UMI UMI android smartphones

UMi Super με VR BOX

Το Umi Super είναι η νέα ναυαρχίδα του Κινέζου κατασκευαστή Umi, μια από τις δημοφιλέστερες startup της χώρας και έρχεται με δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 MT6755 και GPU Mali-T860 MP2.