UMi Super: Νυχτερινές λήψεις με super camera 13 Megapixel

Η UMi ανακοίνωσε το νέο μοντέλο UMi Super με δεκαπύρηυνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB, οθόνη 5.5 ιντσών Full HD, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα 13 Megapixel, μπαταρία 4000 mAh και τιμή 249,99 δολάρια Αμερικής.

UMi Super, UMi Super: Νυχτερινές λήψεις με super camera 13 Megapixel

Η κάμερα του UMi Super είναι κατασκευής Panasonic ενώ η οθόνη προέρχεται από τη Sharp. Σε αυτίθεση με άλλους κατασκευαστές που επιλέγουν να παρουσιάσουν δείγματα από τη φωτογραφική μηχανή των κινητών τους σε συνθήκες με ικανοποιητικό φωτισμό, η UMi έδωσε στη δημοσιότητα δείγματα από τη κάμερα του Super φωτογραφίζοντας τοπία σε σκοτάδι αποδεικνύοντας εμπιστοσύνη στις φωτογραφικές ικανότητες του νέου Super.

Με την κάμερα του UMi Super οι φωτογραφίες και το βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έχουν υψηλή ευκρίνεια και στέκονται στο επίπεδο ναυαρχίδων άλλων κατασκευαστών. Ακομα και μέσα στη νύχτα οι φωτογραφίες έχουν πολύ καλή ανάλυση και χρωματική πιστότητα.

UMi Super, UMi Super: Νυχτερινές λήψεις με super camera 13 Megapixel

Με διπλό LED flash η κάμερα 13 Megapixel κατασκευής Panasonic του UMi Super προσφέρει ευαισθησία (σημαντικό στοιχείο για λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλές φωτισμου και καλύτερη διαχείριση των χρωμάτων. Τις επόμενες ημέρες η UMi θα δώσει στη δημοσιότητα ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με την κάμερα του Super.

Αν θέλετε να αποκτήσετε το UMi Super, η εταιρεία προσφέρει κουπόνι έκπτωσης 70 δολαρίων το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

UMi Super, UMi Super: Νυχτερινές λήψεις με super camera 13 Megapixel

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones UMI

UMIDIGI Z1: Λεπτό μεν, με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας δε

Το UMIDIGI Z1 θα αποτελεί τη λεπτότερη ναυαρχίδα smartphone, σύμφωνα με την UMI, η οποία μάλιστα δεν επιτυγχάνει τη λεπτότητα εις βάρος της μπαταρίας.

Smartphones UMI UMI android smartphones UMI smartphones

UMi Plus: Extreme έκδοση με 6GB RAM, Helio P20 και Android Νougat

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε επίσημα το UMi Plus με 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και μνήμη RAM στα 4GB, όμως η εταιρεία έκανε τα αποκαλυπτήρια και στην Extreme έκδοση με 6GB RAM, MediaTek Helio P20 αλλά και Android 7.0 Νougat.

Smartphones Android Smartphones UMI UMI smartphones

UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

Ανακοινώθηκε επίσημα το UMi Plus, ένα μεταλλικό smartphone μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης fullHD (1920×1080 pixels), 2.5D κυρτό γυαλί από την Sharp, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Smartphones UMI UMI android smartphones

UMi Super με VR BOX

Το Umi Super είναι η νέα ναυαρχίδα του Κινέζου κατασκευαστή Umi, μια από τις δημοφιλέστερες startup της χώρας και έρχεται με δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 MT6755 και GPU Mali-T860 MP2.