VAIO Phone Biz: Ξεκίνησε η διαθεσιμότητα και είναι πιο ακριβό [Ιαπωνία]

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, η VAIO ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο της smartphone με Windows 10 Mobile, το VAIO Phone Biz, όμως δεν είχε βγει στην αγορά. Η διαθεσιμότητα του Phone Biz ξεκίνησε από την Ιαπωνία με τιμή πιο ακριβή από αυτή που είχε ανακοινωθεί.

Όταν παρουσιάστηκε το VAIO Phone Biz η τιμή του αναφέρθηκε ότι θα είναι περίπου στα 430 δολάρια (JPY 50,000), ωστόσο η νέα τιμή στην επίσημη σελίδα της VAIO είναι στα 535 δολάρια (JPY 59,184). Η διαφορά δεν είναι καθόλου ασήμαντη.

Το VAIO Phone Biz ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Ενσωματώνει κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 2800mAh. Χάρη στο Windows 10 Mobile θα έχει χαρακτηριστικά όπως Cortana και Windows Continuum.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες αγορές, αυτό που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, για Ευρώπη δεν γνωρίζουμε ακόμη.

vaio phone biz price, VAIO Phone Biz: Ξεκίνησε η διαθεσιμότητα και είναι πιο ακριβό [Ιαπωνία]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Καντο 350 με 652 snapdragon να σε παρει…

μετα θα το παιρνα εγω.

One

Η Microsoft θα μπορούσε να τα φέρει και να μεγαλώσει το μερίδιο αγοράς της στον υπόλοιπο κόσμο. Σε όλους λείπει το λογότυπο της Vaio.

thanoik

Εγω περιμένω το surface phone να βγει για δώσο το θρυλικό μου 920 που πατάει ακόμα πολλά κινητά μετά απο τοσα χρονια ακομη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Windows 10 Mobile Windows 8.1

Χρήση Windows 10 Mobile smartphone το 2020; Καμία ελπίδα…

Η εμπειρία μας με μία εβδομάδα χρήσης smartphone με Windows 10 Mobile και οι περιπέτειες με ένα νεκρό OS.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Smartphones Windows 10 for Phones Windows 10 Mobile Windows 10 Mobile smartphones

Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile συσκευών τον Δεκέμβριο

Το 2017 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τα Windows 10 Mobile. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα με διάφορες ενημερώσεις ασφάλειας.