Vaio VPU051C11N: Windows 10 smartphone πέρασε για πιστοποίηση

Τον προηγούμενο μήνα η Quanta Computer με έδρα την Ταϊβάν ανακοίνωσε επίσημα το VAIO Phone Biz, το οποίο έρχεται με Windows 10 Mobile και οθόνη 5.5 ιντσών. Όπως φαίνεται ετοιμάζει και μια δεύτερη συσκευή με Windows 10.

Το κινητό με ονομασία μοντέλου VPU051C11N πέρασε για πιστοποίηση από το Bluetooth Special Interest Group (SIG). Το VAIO Phone Biz έχει ονομασία μοντέλου VPB0511S, οπότε μάλλον δεν μιλάμε για την ίδια συσκευή, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία έχε πει πως το Phone Biz δεν θα πάει στην αγορά των ΗΠΑ.

Τέλη της χρονιάς που μας πέρασε, εμφανίστηκε στο GFXBench μια συσκευή της Quanta με κωδική ονομασία MTP8952, οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυση 1080p και επεξεργαστή Snapdragon 615. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν πρόκειται για την ίδια συσκευή, πάντως η γκάμα των συσκευών με Windows 10 Mobile, μεγαλώνει σιγά σιγά.

vaio vpu051c11n windows 10, Vaio VPU051C11N: Windows 10 smartphone πέρασε για πιστοποίηση

vaio vpu051c11n windows 10, Vaio VPU051C11N: Windows 10 smartphone πέρασε για πιστοποίηση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λεόντιος

τί βάζουνε ακριβούς επεξεργαστές και specs σε τηέφωνα για να παίρνουν μονο κλήσεις και sms ??
λολ

Kostas

@λεόντιος οι haters έχετε καταντήσει κουραστικοί ! Τόσο που πιστεύω ότι σας βάζει το techblog για να υπάρχει νταβαντούρι στα σχόλια.
Εκτός αν το blog απευθύνεται μόνο σε χρήστες android και σε όλους τους υπόλοιπους που τους αρέσει κάτι άλλο τους μαυρίζεται τη διάθεση.
Από τη λύσσα σου να trollαρεις ξέχασες και γράμματα

λεόντιος

είμαι hater γιατί έπεσα θύμα του μάρκετινγκ της ms κλαίω 170 euro για ένα κινητό που το μόνο που κάνει είναι να παίρνει τηλέφωνο και να στέλνει sms
όποτε έχω δικαίωμα να hate πολύ για να αποτρέψω άλλους να κλάψουν τα λεφτά τους σε περίοδο κρίσης
φιλικά

Sonic

@λεόντιος
+1.000
Μακάρι να είχα ψάξει περισσότερο τι εστί ms πριν παρω το 535…
Ευτυχώς έχασα μονο 95 ευρώπουλα…

JhnGp

Καταδικασμένο κινητό με τελειωμενο λειτουργικό.
Είχα HTC trophy, Lumia 800, lumia 920, lumia 930… Χαμενα λεφτά. Τώρα iphone και ξενοιασιά.

ChrisG

οι επεξεργαστές και τα specs μπαίνουν για 3 λόγους.προφανώς γιατί η τεχνολογία προχωράει,συνέπεια αυτού να δικαιολογήσουν τα χρήματα των συσκευών αλλίως θα βάζανε single core 1ghz τεχνολογίας 2005 καθώς στο να τσουλάνε καλύτερα στο κομμάτι smart apps.δεν είναι κακό να προχωράει η τεχνολογία κακό είναι οι τιμές(και αναφέρομαι σε όλους)που έχουν παγιωθεί στο χιλιάρι κοντά και σε μερικούς θα ανέβουν και άλλο έτσι που το πάνε.κινητό πάνω απο 3ετία άντε 4ετία δεν κραταέι κανείς.γιάυτο και ποτέ δεν αγοράζω με το που βγαίνει αλλά όταν πέσει στο 500αρι.παραπάνω δεν δίνω γιατί είναι αέρας πατέρας.καθαρό κέρδος στο ταβάνι για τις εταιρείες.να τις κατεβάσουν όλοι.το κόστος μίας συσκευής αυτών(ναυαρχίδες)είναι 200-250 ευρώ.μέχρι τα 800 και 1000 πολύ τους είναι.

nikolasV

Είστε για γέλια μερικοί, επειδή δεν σας έκατσε ένα μοντέλο καλά, αν και το 535 βγήκε συνολικά αρκετά καλόαντι να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών και να σας δθει άλλο μοντέλο η ακόμα και το ίδιο στανταεακι το κρατησατς και βγάζετε χολή.

tolkien

@nikolasV To 535 ειναι αθλιο και ειναι γνωστο. Οπως και το μετριοτατο 640XL. Απο την αλλη το 950XL μου ειναι τελειο. Αρα ας λενε οτι δεν τους αρεσει. Ο @λεόντιος πηρε ενα αθλιο κινητο με WP8.1 και φυσικο ειναι να κλαιει. Ας περιμενε να παρει ενα πολυ καλο με WM10 απο την αρχη προεγκατεστημενο για να μην κλαιει. Και αν εχει την εντυπωση οτι μονο sms και τηλεφωνο μπορει να παρει απλα μπραβο του. 😛 😛

Αλέξανδρος

Σχολιάζω πρώτη φορά στο πολύ καλο σάιτ σας. Καταλαβαίνω ότι πολλοί δεν γουστάρετε WP. Πάτε να αποτρέψετε όπως λέει ο φίλος άλλους χρηστες να μην πάρουν το κινητό. Το κόμπλεξ σας αμέτρητο μερικών. Για αυτο στα μαγαζιά τα βάζουν τα κινητά να τα δοκιμάζει ο κόσμος να βλέπει τι γίνεται τι τον βολεύει να παίρνει. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν γουστάρετε Windows phone γιατι μπαίνετε στα άρθρα που αφορούν το εν λόγω προϊόν (εννοείτε και οι WP users στα android και πάει λέγοντας) πάρτε το χαμπάρι παιδιά. Όσοι κράζετε έχετε λάπτοπ με Windows κινητό με ios και ταμπλέτα με android (η το ανάποδο μεταξύ ταμπλέτας και κινητού μερικοί) και ξέρετε γιατι; Γιατί τα μάρκετινγκ και οι διαφημίσεις αυτο σας πλασάρουν ότι ειναι καλύτερα. Έκαστο στο είδος του ένα πράμα. Έχοντας 3 WP ένα λάπτοπ και τάμπλετ με δεκάρια πάνω ειμαι ικανοποιημένος απο το προϊόν και πιστεύω στο οραμα της Microsoft για μια πλατφόρμα για όλα. Δεν υπάρχει λόγος να κράξω η να ψάξω για τα άλλα λειτουργικά συστήματα. Οποτε μάγκες όσο μπορείτε αράχτε. Δεν υπάρχει λόγος να κράζετε. Και πριν ξεκινήσετε τα πικαρίσματα για εφαρμογές κλπ να σας πω κάτι που πολλοί το ξέρετε: Δεν κάνουν μόνο οι εφαρμογές… Συνέχεια »

ΖΜ

@λεόντιος , κανείς δεν σε κρατάει, αν θες πανε στα lagdroids.

Νίκος 31

@Sonic αφού κλαίς τα λεφτά σου για το 535, γράψε εδώ το Email σου να σου απαντήσω να έρθουμε σε επικοινωνία και σήμερα ακόμα να μου το πουλήσεις 70 ευρώ. Είσαι μέσα; 70 μια χαρά είναι, 85 το έχουνε προσφορά όλοι τώρα.

Περιμένω απάντηση άμεσα – αρκεί φυσικά να είναι σε τέλεια κατάσταση σαν καινούριο, αφού λες ότι το παράτησες αμέσως.

Αναμένω απάντηση, τα λέμε σύντομα. Ελπίζω.

Ανακιν

Χαχαχαχ γελάνε και οι πέτρες με τους wp users καλύτερα να έχω το tizen της Samsung είναι χίλιες φορές καλύτερο παιδιά

Sonic

@Νικος 31
Αγαπητέ Νίκο, cool down μην πάθεις τίποτα.
Πάνω από όλα η υγεία.
Δεν είπα ότι το παράτησα αμέσως. Πού το διάβασες αυτό; Αντιθέτως μάλιστα, επειδή το έχω ακόμα στην κατοχή μου και το “τρώω στη μάπα” (επειδή δεν έχω λεφτά να πάρω άλλο κινητό) μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία ότι -για μένα- είναι πεταμένα λεφτά.
Λίγο η μπεζ οθόνη, λίγο η προβληματική αφή λίγο το σπαστικό λειτουργικό ε, ναι, λέω ότι είναι για τα μπάζα.
2) Δεν είμαι κολληματίας με την ms. Περιμένω πώς και πώς την αναβάθμιση σε 10. Αν τότε βελτιωθεί δραματικά, θα είμαι ένας (σχετικά) ευχαριστημένος πελάτης.
3) Θες να αναγράψω το μειλ μου εδω; Seriously?

Νίκος 31

Ναι γιατί; Φοβάσαι μην γίνεις στόχος του Ισλαμικού κράτους;

Το λειτουργικό είναι τέλειο απο κάθε άποψη (ανεξαρτήτως εφαρμογών) και ειδικά το 535 έχει την καλύτερη οθόνη και μάλιστα Amoled, αν είχες όντως 535 θα το γνώριζες. Επίσης το θέμα με την αφή ήτανε Bug το οποίο έχουνε λύσει 1 χρόνο τώρα και βάλε με Windows Update.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Windows 10 Mobile Windows 8.1

Χρήση Windows 10 Mobile smartphone το 2020; Καμία ελπίδα…

Η εμπειρία μας με μία εβδομάδα χρήσης smartphone με Windows 10 Mobile και οι περιπέτειες με ένα νεκρό OS.

Computers VAIO

Η Vaio επιστρέφει στην αγορά των laptop

Χρόνια μετά την έξοδο της από την αγορά των laptop, η Vaio φαίνεται πως επιστρέφει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.