Η εταιρεία κατασκευής πολυτελών smartphones Vertu ανακοίνωσε μια νέα σειρά smartphones με την ονομασία Aster Chevron, η οποία περιλαμβάνει smartphones με διαφορετικά σχέδια, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από εξαιρετικά ανθεκτικό ιταλικό ύφασμα. Κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά χρώματα, μπλε ροζ και μαύρο, ενώ εκτός από το ύφασμα έχουμε grade 5 τιτάνιο, το οποίο τα κάνει εξαιρετικά […]
Η εταιρεία κατασκευής πολυτελών smartphones Vertu ανακοίνωσε μια νέα σειρά smartphones με την ονομασία Aster Chevron, η οποία περιλαμβάνει smartphones με διαφορετικά σχέδια, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από εξαιρετικά ανθεκτικό ιταλικό ύφασμα.
Κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά χρώματα, μπλε ροζ και μαύρο, ενώ εκτός από το ύφασμα έχουμε grade 5 τιτάνιο, το οποίο τα κάνει εξαιρετικά ανθεκτικά.
Όπως κι άλλα luxury smartphnes, το Vertu Aster Chevron δεν φορά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, οθόνη 4.7 ιντσών με επικάλυψη από ζαφείρι. Τρέχει Android 5.1 Lollipop, έχει stereo ηχεία, κάμερα 13 Megapixel, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και μπαταρία 2275mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.
Το Vertu Aster Chevron μπορεί να θεωρείται ως ένα από τα φθηνότερα της εταιρείας, όμως η τιμή των 4200 δολαρίων, κάθε άλλο παρά οικονομική μπορεί να θεωρηθεί.
Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε ότι η Vertu ιδρύθηκε από τη Nokia, η οποία ακόμη έχει το 10% των μετοχών.
Και απο κατι τετοια η nokia ειναι αυτο που δεν ειναι τωρα.
Ρε στο ερεβος ρε.
ozzywalker
9 years πριν
‘Tse$ Μπλε…. απα πα πιπέρι! Για το χρώμα του τηλεφώνου ομιλώ… βεβαίως, βεβαίως!
dialteo
9 years πριν
Εγώ προτείνω να μην ξαναμπει είδηση της εταιρείας Vertu στο techblog. Δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν μέσο χρήστη τα κινητά που ικανοποιούν τη ματαιοδοξία κάποιων
Manolis
9 years πριν
@dialteo διαφωνώ, καλό είναι να ενημερωνόμαστε γενικά για τις συσκευές της αγοράς!!!
H Vertu επανήλθε και παρουσίασε το Aster P, ένα νέο πολυτελές και χειροποίητο mid-range smartphone, με την τιμή του να το κάνει μια επιλογή για πολύ λίγους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν.
Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ποτέ στην κατοχή μας κάποιο από τα μοντέλα της Vertu, όμως η εταιρεία είναι αρκετά γνωστή στον τεχνολογικό κόσμο για τα εξαιρετικά ακριβά smartphones της, που λάνσαρε για λίγους.
Η Vertu δεν είναι γνωστή για τα high-end κινητά που κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά για τις εξαιρετικά ακριβές τιμές της. Η νέα της συσκευή είναι το Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition, από το οποίο θα κυκλοφορήσουν μόλις 8 κομμάτια με τιμή 360.000 δολάρια το κάθε ένα.
Και απο κατι τετοια η nokia ειναι αυτο που δεν ειναι τωρα.
Ρε στο ερεβος ρε.
‘Tse$ Μπλε…. απα πα πιπέρι! Για το χρώμα του τηλεφώνου ομιλώ… βεβαίως, βεβαίως!
Εγώ προτείνω να μην ξαναμπει είδηση της εταιρείας Vertu στο techblog. Δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν μέσο χρήστη τα κινητά που ικανοποιούν τη ματαιοδοξία κάποιων
@dialteo διαφωνώ, καλό είναι να ενημερωνόμαστε γενικά για τις συσκευές της αγοράς!!!