Vertu Aster P με Sd 660, σώμα από τιτάνιο, οθόνη από ζαφείρι και τιμή μέχρι 14100 δολάρια

H Vertu επανήλθε και παρουσίασε το Aster P, ένα νέο πολυτελές και χειροποίητο mid-range smartphone, με την τιμή του να το κάνει μια επιλογή για πολύ λίγους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν.

Το νέο smartphone της Vertu παρουσιάστηκε στο Πεκίνο και αποτελείται από οθόνη από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και δερμάτινη πλάτη κατασκευασμένο από κανονικό δέρμα. Η οθόνη του Aster P έχει μέγεθος 4.97 ίντσες με ανάλυση Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 660, 6GB RAM, 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, με τη μπαταρία να έχει χωρητικότητα 3200mAh ενώ υποστηρίζει Quick Charge 3.0.

Το Vertu Aster P διαθέτει κύρια και selfie κάμερα με φακό στα 12MP και 20MP αντίστοιχα, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo, τεχνολογία V Talk encryption για ασφαλείς κλήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων αλλά και μια εφαρμογή η οποία κλειδώνει αμέσως τη συσκευή σε περίπτωση που κλαπεί.

Η τιμή του Vertu Aster P ξεκινάει από τα 4200 δολάρια για την έκδοση Baroque, με την έκδοση Gothic να κοστίζει 5100 δολάρια ενώ η κορυφαία έκδοση Vertu Aster P Dazzling Gold κοστίζει 14100 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Οκτωβρίου 2018 20:48

Σχόλια

  • @Kostas

    Καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για το σχόλιο. Υπάρχει και η δερματίνη αλλά μπορείς να ονομάσεις τη "μη δερματίνη" σαν αληθινό, πραγματικό, αυθεντικό, γνήσιο, κανονικό. Η ουσία είναι ότι η συσκευή έχει δέρμα στην πλάτη, είναι mid-range και κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο.

  • Για μείωση κόστους επέλεξαν τον 660?Φαίνεται ότι δεν τους έφτανε που χρεοκόπησαν μία φορά!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.