Viewsonic ViewPhone 4S, Με οθόνη 3.5 ίντσες 960×540 pixels [retina look;]

Το Viewsonic ViewPhone 4S έχει το όνομα, έχει όμως και τη χάρη; Και εξηγούμαι. Το όνομά του 4S ξεκάθαρα μας παραπέμπει στο iPhone 4S και η οθόνη του όμως, μιας και είναι 3.5 ίντσες με ανάλυση 960×540 pixels ίδια σε διάσταση και παρόμοια ανάλυση με αυτή των iPhone 4 και 4S. Μόνο που εδώ θα έχετε “retina” με Android Ice Cream Sandwich!

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Viewsonic ViewPhone 4S είναι η κάμερα 5 Megapixel, ο μονοπύρηνος επεξεργαστής 1GHz και ότι δέχεται δύο κάρτες SIM. Αναλυτικά αυτή την Κυριακή κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2012.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Φεβρουαρίου 2012 15:53

Σχόλια

  • Αν η τιμη κυμανθει στα 150-190 ευρω τοτε μια χαρα ειναι, αν ομως βγει με 200+ τελειως αδιαφορο

  • τι λετε βρε παιδια? 150-220? με τετοια οθονη και ας ειναι μονοπυρινο το κινητο!Εγω λεω καλύτερα ν το μοιραζουν στην εκκλησια μαζι με την λειτουργία!

  • ολα καλα, αλλα η οθονη μου ειναι πολυ μικρη για το ολο μεγεθος της συσκευης και χωρις φλας και βιντεοκληση δεν αξιζει νομιζω..

  • Παιδιά το Xperia Neo V είναι κινητό σε προσφορά που τρέχει μέσα από συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης για το πόσο θα πρέπει να κοστολογούνται όλα τα υπόλοιπα μοντέλα. Είναι μέτρο σύγκρισης για τον καταναλωτή εσένα και εμένα αλλά δεν αποτελεί κανόνα για την αγορά.

    Υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά μας εδώ στην Ελλάδα και ο καθένας επιλέγει με βάση το βαλαντιο του. Κάποια κινητά έχουν και περισσότερα χρήματα από όσο ένας μηναίος μισθός, αλλά επειδή ζούμε σε αυτή την άσχημη οικονομική κατάσταση δεν σημαίνει ότι όλα τα κινητά θα πρέπει να κοστίζουν από 100 έως 200 ευρώ επειδή τόσα μπορούμε να διαθέσουμε.

    To Xperia Neo κάποια στιγμή θα σταματήσει να πωλείται και σίγουρα θα έρθει κάποιο άλλο σε προσφορά. Δεν σημαίνει όμως κάτι αυτό στην γενικότερη εικόνα για όλα υπόλοιπα μοντέλα. Το μόνο που σημαίνει είναι ότι όποιος δεν έχει να διαθέσει πάνω από 199 τσιμπάει το Neo V και είναι άρχοντας, τίποτε άλλο!

  • Χαχαχα... Haduuken! εισαι και πολυ Large... Εγω πανω απο 19 ευρω θα το θεωρουσα κλοπη... :p

  • Χαχα Δημήτρη πολύ πλάκα . Έχεις δίκιο, όπως λέει το φιλαράκι επάνω, με το αντίδωρο στην εκκλησία δώρο και ένα Viewsonic ρετίνα.

  • Σωστή τοποθέτηση Κώστα.Θυμάμαι όταν περυσι το καλοκαίρι πήρα το LG OPTIMUS 7 από vodafone. με WP7.Άριστη επένδυση και τώρα με WP 7,5 πάμε για τα ωραία(tango,apollo).Κάνεις μια επένδυση και βλέπεις τα χρήματά σου να πιάνουν τόπο.Βέβαια θα πρέπει καλύπτουμε ανάγκες και όχι να σπαταλάμε απλά χρήματα.To ενθαρρυντικό είναι ότι οι αγορά δίνει πλέον άπειρες επιλογές σε όλα.Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.......

  • νομίζω με φλερτάρει....
    απ'τα λίγα που κάνουν τη διαφορά//
    οι 2 sim έχω μάθει ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δίκτυα της Ελλάδας (μου το έχει πει υπάλληλος της vodafon). Κώστα από τα hands on με τα δικαρτα samsung αν υπήρχε κανένα πρόβλημα?

    μπορούμε να εκτιμήσουμε τη τιμή?

  • @cVlachakis Γιατί πιστεύεις πραγματικά ότι τα κινητά κοστίζουν 600+ ευρώ; Μην τρελαθούμε κιόλας...

  • στο engadget λέει ότι έχει επεξεργαστή στα 650mhz, κάμερα 3ΜP και 480 x 320 LCD.
    Τελικά τι ισχύει?

  • έκανα λάθος :)
    το Viewsonic ViewPhone 4e έχει αυτά τα χαμηλά specs.
    το 4s αναφέρεται σχεδόν σε όλα τα sites όπως τα ανέφερες..
    και πάλι sorry!

  • Κώστα περιμένω μάθω νέα από εσένα
    για την συσκευή.
    θέλω μια συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.