vivo iQOO Z9 Lite: Επίσημο με Dimensity 6300 για την αγορά της Ινδίας

vivo iQOO Z9 Lite, vivo iQOO Z9 Lite: Επίσημο με Dimensity 6300 για την αγορά της Ινδίας

Η vivo συνηθίζει να κυκλοφορεί το ίδιο τηλέφωνο με πολλά διαφορετικά ονόματα και τώρα το ξανακάνει με το iQOO Z9 Lite – ένα μεσαίο μοντέλο με Dimensity 6300 που είναι ακριβώς το ίδιο με το vivo T3 Lite και το vivo Y28s .

vivo iQOO Z9 Lite, vivo iQOO Z9 Lite: Επίσημο με Dimensity 6300 για την αγορά της Ινδίας vivo iQOO Z9 Lite, vivo iQOO Z9 Lite: Επίσημο με Dimensity 6300 για την αγορά της Ινδίας

Το μπροστινό μέρος λαμβάνεται από οθόνη LCD 6,56 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ανάλυση HD+. Μια selfie κάμερα 8 MP είναι τοποθετημένη σε εγκοπή σταγόνας, ενώ στο πίσω μέρος έχει κύριο αισθητήρα 50 MP με PDAF και αισθητήρα βάθους 2 MP.

Το iQOO Z9 Lite έρχεται με Funtouch 14, το οποίο βασίζεται στο Android 14, και η vivo εξόπλισε το τηλέφωνο με μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει μόνο ενσύρματη φόρτιση 15 W.

Το iQOO Z9 Lite είναι διαθέσιμο σε Aqua Flow και Mocha Brown και έχει 126 GB αποθηκευτικού χώρου με 4 GB ή 6 GB RAM. Οι τιμές είναι ίδιες με αυτές του vivo T3 Lite: 10.499 INR (125$/120€) ή 11.499 INR (140$/130€).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone Photography Awards: Αυτές είναι οι καλύτερες εικόνες του 2024

Κάθε χρόνο, τα IPPA επιλέγουν τις καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με iPhone και οι νικητές των βραβείων 2024 μόλις ανακοινώθηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

Samsung Galaxy S25 Ultra: Θα μοιάζει σχεδιαστικά με το iPhone 16 Pro Max;

Η Apple θα περικόψει τα πλαίσια της σειράς iPhone 16 Pro και η Samsung φαίνεται πως θα ακολουθήσει το παράδειγμά της με το Galaxy S25 Ultra.

Smartphones Huawei

Η Huawei θα αποκαλύψει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο τον επόμενο μήνα

Τον τελευταίο καιρό, γίνεται χαμός με το επερχόμενο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei, το οποίο το έχουμε δει στα χέρια του Richard Yu.

Smartphones Moto Motorola

Moto G45: Έρχεται σε πολύ φωτεινά χρώματα και ελκυστική τιμή

H Motorola μόλις επανέφερε τη σειρά Moto G4x με μια νέα συσκευή, το Moto G45 που λάνσαρε πρώτα στην Ινδία.