Vivo NEX 3 5G: Έκανε εμφάνιση με οθόνη waterfall και Snapdragon 855+

Vivo NEX 3 5G, Vivo NEX 3 5G: Έκανε εμφάνιση με οθόνη waterfall και Snapdragon 855+

Η Vivo μόλις αποκάλυψε το NEX 3 5G, ένα smartphone που δεν ανήκει στην flagship κατηγορία και υποστηρίζει το πολυσυζητημένο 5G δίκτυο. Το τηλέφωνο χρησιμοποιεί waterfall display και έχει το εκπληκτικό 99.6% screen-to-body ratio στο οποίο αναφέρθηκε ο Product Manager, Li Xiand.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλέφωνο έχει Waterfall FullView Display στις 6.89 ίντσες με panel τύπου P-OLED και όπως προαναφέρθηκε 99.6% screen-to-body ratio. Όσον αφορά το waterfall display αυτό περιβάλει σχεδόν ολόκληρη την δεξιά και αριστερή πλευρά του smartphone με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για φυσικά κουμπιά.

Vivo NEX 3 5G, Vivo NEX 3 5G: Έκανε εμφάνιση με οθόνη waterfall και Snapdragon 855+

Την θέση του power button και των δύο κουμπιών της αυξομείωσης της έντασης του ήχου έχει αναλάβει Touch Sense λειτουργία, η οποία θα εξομοιώνει την αίσθηση των φυσικών πλήκτρων με την βοήθεια δονήσεων.

Το τηλέφωνο ενσωματώνει το ανανεωμένο SoC της Qualcomm, Snapdragon 855+ και μνήμη RAM χωρητικότητας 8 ή 12GB. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο αυτός ανέρχεται στα 256GB.

Η κάμερα έχει τοποθετηθεί σε κυκλικό πλαίσιο στο κέντρο της πλάτης και έχει τριπλή διάταξη. Αποτελείται από τον Samsung ISOCELL Bright GW1 αισθητήρα των 64MP και δύο αισθητήρες στα 13MP εκ των οποίων ο ένας είναι wide angle ενώ ο άλλος είναι telephoto. Ο pop-up selfie κάμερα μηχανισμός φιλοξενεί την 16MP κάμερα η οποία υποστηρίζει Portrait Master Hyper HDR.

Vivo NEX 3 5G, Vivo NEX 3 5G: Έκανε εμφάνιση με οθόνη waterfall και Snapdragon 855+

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.500mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 44W. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορία αρχικά στην Ασία και την Κίνα ενώ αργότερα θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Υπέροχο κινητό. Από πού μπορούμε να το πάρουμε όμως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.