Vivo NEX 3: Θα έχει 99.6% screen-to-body ratio;

Vivo Nex 3 99.6% screen-to-body ratio, Vivo NEX 3: Θα έχει 99.6% screen-to-body ratio;

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Vivo θα αποκαλύψει τα NEX 3 και NEX 3 5G δύο smartphone τα οποία θα έχουν waterfall display και Snapdragon 855+. Ο product manager της κινεζικής εταιρείας δήλωσε σήμερα ότι το Vivo NEX 3 θα έχει το εκπληκτικό 99.6% screen-to-body ratio και υποστηρίζει ότι καμία άλλη εταιρεία δεν θα καταφέρει να φτάσει αντίστοιχο ποσοστό αναλογίας οθόνης για τους επόμενους έξι μήνες.

Τα Vivo NEX 3 και NEX 3 5G λέγεται ότι θα έχουν 6.89 ιντσών οθόνη τύπου AMOLED με in-display fingerprint scanner. Εσωτερικά σύμφωνα με καταχώρηση στην διάσημη πλατφόρμα benchmark, Geekbench θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 855+ σε συνδυασμό μνήμη RAM που θα φτάνει έως 12GB και αποθηκευτικό χώρο με μέγιστη χωρητικότητα τα 512GB.

Όσον αφορά την κάμερα πληροφορίες λένε ότι θα έχει τριπλή διάταξη και θα αποτελείται από έναν 64MP αισθητήρα και δύο 13MP αισθητήρες με άγνωστους μέχρι στιγμής φακούς. Τις front facing φωτογραφίες και βίντεο μάλλον θα αναλάβει μία pop-up selfie κάμερα των 16MP πληροφορίες λένε όμως ότι ίσως τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη.

Ζωή στο τηλέφωνο θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh με γρήγορη φόρτιση στα 44W και το λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.