Vivo NEX 3 5G: Κατέκτησε την κορυφή του AnTuTu με σκορ σχεδόν 500.000

Vivo NEX 3 5G, Vivo NEX 3 5G: Κατέκτησε την κορυφή του AnTuTu με σκορ σχεδόν 500.000

Η Vivo πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το Vivo NEX 3 5G, σε μία εκδήλωση στην Κίνα. Πρόκειται για το πρώτο smartphone με οθόνη waterfall και πλευρικά touch controls.

Το NEX 3 5G έχει εξαιρετικά μικρά bezels, καθόλου φυσικά κουμπιά και πραγματικά full screen οθόνη χάρη στην pop-up κάμερα. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon 855+, μέχρι 12GB μνήμη RAM και φυσικά τρέχει Android 9 Pie.

Vivo NEX 3 5G, Vivo NEX 3 5G: Κατέκτησε την κορυφή του AnTuTu με σκορ σχεδόν 500.000

Σήμερα, το Vivo NEX 3 5G πέρασε από το AnTuTu V8.0.9 και συγκέντρωσε συνολικά 493.787 πόντους. Ωστόσο, σύμφωνα με το GSMArena, που έτρεξε τα δικά του τεστ, η βαθμολογία της συσκευής είναι 497.858.

Vivo NEX 3 5G, Vivo NEX 3 5G: Κατέκτησε την κορυφή του AnTuTu με σκορ σχεδόν 500.000

Και στις δύο περιπτώσεις η έκδοση που πέρασε από το AnTuTu ήταν αυτή με τα 8GB μνήμη RAM και τα 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Οπότε, η έκδοση με τα 12GB μνήμη RAM θα συγκεντρώσει ακόμη υψηλότερη βαθμολογία.

Είτε ισχύει η βαθμολογία με τις 493 χιλιάδες, είτε αυτή του GSMArena, το Vivo NEX 3 5G κατέκτησε την κορυφή των benchmarks. Αυτή τη στιγμή, το Black Shark IIέχει συγκεντρώσει 469.708, ενώ το Asus ROG Phone II 469.590, κάτι που τα ρίχνει στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Κλείνοντας, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα νούμερα αυτά αφορούν την κινέζικη έκδοση του AnTuTu και όχι την αγγλική. Εκεί συνήθως οι βαθμολογίες είναι πιο χαμηλές.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.