Vivo NEX 3 και NEX 3 5G: Θα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά τους;

NEX 3, Vivo NEX 3 και NEX 3 5G: Θα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά τους;

Το NEX 3 της Vivo θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, ωστόσο σήμερα διέρρευσε μία λίστα με τα χαρακτηριστικά του, σύμφωνα με την οποία το τηλέφωνο θα ενσωματώνει τον νέο Snapdragon 855+. Η συσκευή λέγεται ότι θα είναι η πρώτη με all-screen display και front facing selfie κάμερα κάτω από την οθόνη. Ταυτόχρονα με την under-screen camera τεχνολογία, αναμένεται και ο ερχομός του waterfall display.

Σύμφωνα με την λίστα που διέρρευσε στο Weibo η Vivo θα φέρει στην αγορά δύο NEX 3 smartphone, το απλό και αυτό με την υποστήριξη του 5G δικτύου, η οποία θα είναι και η μόνη διαφορά που θα συναντήσουν οι αγοραστές.

NEX 3, Vivo NEX 3 και NEX 3 5G: Θα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά τους;

Vivo NEX 3 5G

Το Vivo NEX 3 5G θα έχει διαστάσεις 167.44 x 76.18 x 9.4 mm και θα ζυγίζει 218.5 γραμμάρια. Η οθόνη του θα μετράει 6.89 ίντσες και θα έχει ανάλυση 2256 x 1080 pixels. Εσωτερικά θα συναντήσουμε τον διάδοχο του Snapdragon 855 ο οποίος έχει καλύτερες επιδόσεις στο gaming και μνήμη RAM η οποία ξεκινάει από τα 8GB και φτάνει έως τα 12GB. Ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάνει έως 512GB και θα έχει ελάχιστη χωρητικότητα τα 128GB.

Ζωή στο smartphone θα δίνει μία 4.500mAh μπαταρία η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 44W. Στα της συνδεσμολογίας τώρα θα υπάρχει USB-C θύρα και 3.5mm audio jack το οποίο έχει ξεκινήσει να εγκαταλείπεται από τους περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές.

Η κάμερα θα έχει τριπλή διάταξη και θα αποτελείται από έναν 64MP αισθητήρα και δύο 13MP αισθητήρες οι οποίοι πιθανόν θα έχουν telephoto και ultrawide φακό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.