Vivo NEX 3: Θα είναι το πρώτο all-screen smartphone με under-display selfie;

Vivo NEX 3, Vivo NEX 3: Θα είναι το πρώτο all-screen smartphone με under-display selfie;

Η Vivo δημιούργησε τη σειρά NEX για να δοκιμάζει κάθε τι νέο και ιδιαίτερα τα περίεργα design που σκέφτονται οι σχεδιαστές της. Αν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποιες συσκευές, η εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά το επόμενο μοντέλο που δεν είναι άλλο από το Vivo NEX 3.

Γενικά δεν γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, αλλά ο product manager της εταιρείας, Li Xiang, δημοσίευσε μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει το μπροστά πάνελ. Σύμφωνα με την εικόνα το Vivo NEX 3 θα έχει “Waterfall Screen” και θα είναι η πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιεί τέτοια οθόνη.

Με αυτόν τον σχεδιασμό η συσκευή θα έχει οθόνη με καμπύλες και στις δύο άκρες, κάτι που επιτρέπει στην εταιρεία να εκμηδενίσει τα bezels. Άλλωστε η Vivo είχε αναφέρει ότι έφτασε πλέον η εποχή για την επίτευξη της 100% αναλογίας οθόνης προς σώμα.

Επιπλέον, η εταιρεία φαίνεται ότι έχει λύσει το πρόβλημα του λεγόμενου “Windows Effect” που παρουσιάζουν οι under-display κάμερες. Οπότε, με βάση τα παραπάνω και την εικόνα στην οποία βλέπουμε ένα πάνελ χωρίς τρύπες, μάλλον το Vivo NEX 3 θα είναι το πρώτο πραγματικά all-screen smartphone με under-display κάμερα.

Πέρα από την εικόνα, ο Li Xiang επιβεβαίωσε ότι το Vivo NEX 3 θα έχει κλασική θύρα ακουστικών. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του smartphone, αναμένεται να έχει τον Snapdragon 855+, in-display fingerprint scanner, υποστήριξη 5G και μπαταρία με τεράστια χωρητικότητα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.