Vivo "Waterdrop": Στις 24 Ιανουαρίου η επίσημη παρουσίαση

Vivo, Vivo "Waterdrop": Στις 24 Ιανουαρίου η επίσημη παρουσίαση
Η Vivo μας εξέπληξε ευχάριστα το 2018 με την κυκλοφορία του Vivo Nex με την αναδυόμενη, κρυφή selfie κάμερα. Στις 24 Ιανουαρίου θα είναι η ημερομηνία παρουσίασης του μυστηριώδους νέου smartphone Waterdrop..
Αυτές τις μέρες δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία σχεδιασμού που να ξεχωρίζουν τα smartphones. Εκτός από το μέγεθος της οθόνης, τον τύπο ενσωμάτωσης της selfie κάμερας καθώς και τον αριθμό των πίσω καμερών, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να κάνουν τις συσκευές να διαφέρουν. Αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε όταν πρόκειται για την κινέζικης προέλευσης, τηλεφωνική εταιρία Vivo.
Μόλις πρόσφατα, είδαμε το smartphone που κυκλοφόρησε η εταιρία, με δύο οθόνες (μπρος, πίσω) -Viva Nex Dual Display- και χωρίς φωτογραφική μηχανή selfie, μια μοναδική προσέγγιση στο πρόβλημα “τρόπος τοποθέτησης μπροστινής κάμερας στη πρόσοψη”.
Vivo, Vivo "Waterdrop": Στις 24 Ιανουαρίου η επίσημη παρουσίαση
Πριν από λίγες μέρες είδαμε τα πρώτα renders του Waterdrop, και σας τα παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Οι εικόνες ήταν στην καλύτερη περίπτωση ασαφείς και άφηναν πολλά στη φαντασία μας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ πριν φτάσουμε να δούμε το πως στα αλήθεια θα είναι. Ένα διαφημιστικό banner, που αφορά το νέο Vivo και μοιράζεται ο διαβόητος leaker, Ice Universe στο Twitter δείχνει κάτι που μπορεί να περιγραφεί ως περιστρεφόμενη σταγόνα, συνοδευόμενη από την ημερομηνία 2019.01.24. Υποθέτοντας ότι το banner είναι πραγματικό, σημαίνει ότι η ανακοίνωση της νέας συσκευής είναι μόλις εννέα ημέρες μακριά.
Τι μπορεί να είναι το τόσο ενδιαφέρον για το σχεδιασμό αυτής της συσκευής; Η βασική θεωρία, που βασίζεται σε σπάνιες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είναι ότι το τηλέφωνο θα έχει ένα design unibody. Αυτό σημαίνει ένα ενιαίο πλαίσιο που περιβάλλεται μεταξύ του πίσω τμήματος και της οθόνης. Πώς θα μπορούσε να συναρμολογηθεί ένα τέτοιο τηλέφωνο ή να το αποσυναρμολογήσει κάποιος για επισκευή; Δεν ξέρουμε, αλλά η Vivo ίσως βρήκε έναν τρόπο.
Vivo, Vivo "Waterdrop": Στις 24 Ιανουαρίου η επίσημη παρουσίαση
Ό,τι και δούμε τελικά στις 24 Ιανουαρίου, αξίζει την υπομονή μας γιατί η Vivo έχει αποδείξει μέχρι σήμερα ότι ξέρει να μας εκπλήσει.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Το vivo nex dual δεν είναι το μοναδικό κινητό με 2 οθόνες μπρος-πίσω. Ούτε το πρώτο. Η Nubia έκανε το πρώτο και μάλιστα έκανε ολόκληρη πατέντα στην πίσω οθόνη για να είναι όμορφο, σε αντίθεση με την αηδία της vivo. Το nex s τουλάχιστον ήταν όμορφο.
Λίγο προσοχή στα άρθρα ρε παιδιά…

Δημήτρης Θεοδώρου

Ekimolaos ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου και το σχόλιο σου. Το ZTE Nubia X είχε επίσης διπλή οθόνη αφής, όπως το Vivo Nex dual. Προχωρήσαμε στην απαραίτητη διευκρίνηση στο άρθρο μας.

Dimitris L.A

Είχα το yotaphone 2015 και είχε μπρος πίσω οθόνη άρα πάμε πολύ πιο πισω

Ekimolaos

@Dimitris L.A
Ισχύει, αλλά αυτό είχε e-ink οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.